0

Beaded Buddy Vibrator - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Vibrerende anaal ketting | Beaded Buddy

De Beaded Buddy Vibrator van EasyToys is een vibrerende buttplug met iets extra’s, namelijk een anaal ketting. De ketting is opgebouwd uit 6 zachte, gladde balletjes die heerlijk aanvoelen op de huid en die de gevoelszenuwen in de anus effectief prikkelen wanneer je de ketting op-en-neer beweegt.

De anaal ketting is lang en flexibel zodat hij tijdens het spelen meebuigt met het lichaam voor optimaal comfort. De Beaded Buddy is voorzien van een trillende bullet die je met het drukknopje eenvoudig bedient. Het uiteinde van het seksspeeltje is voorzien van kleine zachte nopjes die al vibrerend het perineum stimuleren.

De Beaded Buddy Vibrator heeft 1 standaard trilstand. Prettig is dat de vibrator een lekkere harde trilling produceert maar gelukkig wel zeer stil is in gebruik. Lengte: 15.00 cm, invoerdiepte: 12.50 cm, maximale diameter: 2.30 cm.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+