Date Night Remote Control Vibrating Panties

Date Night Remote Control Vibrating PantiesHet Date Night vibrerend slipje van het merk PipeDream is een sexy G-string gemaakt van sierlijk kant waarin een micro-bullet vibrator verstopt zit. De bullet zit in een speciaal vakje onderin de string en kan met de draadloze afstandsbediening worden bediend. De remote heeft de vorm van een ring die je discreet om je vinger schuift. Met een drukknop regel je de vibraties. Geef de ring aan jouw lief en speel samen spannende spelletjes op openbare plekken. Aan de dinertafel tijdens jullie Date Night?

De bullet vibrator trilt krachtig en heeft 10 verschillende vibratie patronen, van zacht strelend tot hard masserend. Volgens de fabrikant heeft de bullet een stille motor (bekijk video), stil genoeg om (met achtergrondgeluiden) niet door anderen opgemerkt te worden. Het slipje is gemaakt van heel zacht kant en zit zo comfortabel dat je vergeet dat je het draagt. De string heeft bandjes die verstelbaar zijn voor een perfecte pasvorm. One Size (S-L 34 – 40) Materiaal: Polyester, Nylon. De bullet is gemaakt van ABS.

De Date Night Remote Control Vibrating Panties uit de Fetish Fantasy Series kun je kopen bij VibratorPlaza.nl in de kleuren wit en zwart.

›› Date Night Vibrerend Slipje – Zwart
›› Date Night Vibrerend Slipje – Wit

In het onderstaande overzicht zie je hem staan. Advies – Ik heb er ook een ander type bijgezet: het Pleasure Panty Vibrerend Slipje van het merk Nü Sensuelle. Dit is geen string maar een panty van verleidelijk zwart kant met strikjes. De bullet vibrator is oplaadbaar, trilt opvallend krachtig en is dus heel effectief, en heeft maar liefst 15 standen. Run time is 2 uur. Het geluidsniveau is redelijk stil. De afstandsbediening heeft een bereik van niet minder dan 15 meter. Die kun je dus ook aan de buurman aan de overkant van de straat geven. Ziet de buurvrouw toch niet.

Date Night Vibrerend Slipje - Zwart
Nü Sensuelle Pleasure Panty Vibrerend Slipje

Vibrerende slipjes

Lelo - Lyla 2 Cerise
Fifty Shades Freed Slip Vibrator
Vibrerende Slip Met Afstandsbediening
BproductURLesque Slip Met Vibrator - Zwart
Nü Sensuelle Pleasure Panty Vibrerend Slipje
Date Night Vibrerend Slipje - Zwart
Crotchless Panty Thrill-Her - Vibrerende Slip
Cheeky Panty Thrill-Her - Vibrerende Slip
Zwart kanten slip met bullet
Vibrerende String Met Afstandsbediening - Roze
Zwart kanten boyshort met bullet
Kanten string met bullet vibrator - Zwart

Lees mijn grappige verhaaltje over Amber en Nienke die spelen met de Date Night Remote Control Vibrating Panties

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.