Pocket Rocket mini massagers

Pocket Rocket mini massagersIk heb in een ver verleden Nederlands gestudeerd. Maar veel van de studie heb ik niet opgestoken. Ik hing liever in de kroeg, om de nek van leuke jongens. Ik heb er heel wat versierd. Een van mijn veroveringen was Amadi. Amadi was een Congolees. Een boomlange jongen, mooi gespierd en pikzwart. Amadi zag eruit als een uit ebbenhout gesneden Afrikaans beeld. Beeldschoon om te zien! Toen ik mijzelf aan hem voorstelde en hij op zijn beurt zijn naam noemde, wilde ik weten of zijn voornaam ook een diepere betekenis had. Amadi knikte en antwoordde: “Alle mannen in mijn familie heten Amadi. ‘Amadi’ betekent in het Congolees ‘grote boom’.”
“Grote boom?”, herhaalde ik verrast. Ik moest even grinniken en kon alleen maar denken: vannacht wil ik in jouw hele grote boom klimmen.

Die nacht ging ik met Amadi mee naar huis. In zijn slaapkamer begonnen we te zoenen. Na een tijdje ging ik op de rand van zijn bed zitten en trok hem aan zijn shirt naar me toe. Ik wilde zijn lul zien! Toen Amadi vlak voor me stond, trok hij zijn shirt uit. Ik legde even mijn vlakke hand op zijn mooie, strakke buik. Daarna pakte ik zijn jeans beet en sjorde die omlaag. Hongerig als ik was trok ik vervolgens zijn slip met een ruk omlaag.

Ik schrok.

AAAAAARGH !!! Zoiets had ik nog nooit gezien. Amadi had een MINI-piemel. Geen WOUDREUS maar een WUPPIE. 7 centimetertjes lang, denk ik. In erectie! Amadi zag me verbijsterd staren en begon opeens onbedaarlijk hard te lachen. Hij schaterde het uit en riep: “Zit in de familie !!!” Toen hij was uitgelachen, zei hij geruststellend: “Het komt goed, meisje! Het komt allemaal goed.”

Pocket Rocket mini massagers

Pocket Rocket mini massagersEn het kwam goed die nacht. Mijn Congolees kon toveren! Toen ik mijn benen van elkaar deed, pakte Amadi vlug iets uit zijn nachtkasje. “Wat is dat?”, vroeg ik nieuwsgierig. Amadi lachte zijn tanden bloot en antwoordde: “Dit is een Pocket Rocket mini massager. Dat ga jij lekker vinden. Deze mini vibrator heeft 4 verschillende opzetstukjes die je gemakkelijk op de massager kunt zetten en snel kunt verwisselen. Die ik er nu opzet is glad, de andere drie hebben kleine en grote nopjes.” Amadi draaide aan de knop aan de onderkant. De Pocket Rocket mini massager van EasyToys begon te trillen.

Amadi liet me de vibraties eerst voelen en legde de vibrator tegen mijn rechter tepel. “Trilt lekker krachtig”, constateerde ik tevreden. Amadi knikte instemmend. “Ja”, zei hij, en hij begon uit te leggen: “Alleen een vibrator met een krachtige trilling stimuleert de clitoris effectief, zodat je ook echt wat gaat voelen en een intens en bevredigend orgasme krijgt. De Pocket Rocket mini massagers zijn klein en draagbaar en gemakkelijk in gebruik. Schoonmaken is een fluitje van een cent. De apparaatjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn ongeveer 10,5 cm. lang (diameter: 2,30 cm.). Met de Pocket Rocket kun je heerlijk onder de douche of in bad spelen, de vibratortjes zijn 100% waterdicht.

Pocket Rocket mini massagersAmadi en ik hebben die nacht heerlijk gevreeën. Met wat extra externe stimulatie van de Pocket Rocket mini massager van EasyToys. Toen ik moe maar voldaan tegen hem aankroop en mijn arm om mijn ‘grote boom’ heensloeg, vroeg ik: “Maar waarom heten alle mannen in jouw familie ‘grote boom’?”
Amadi draaide zich naar mij om en antwoordde, terwijl hij door mijn haar streek: “In Congo staat een grote boom symbool voor Kracht en Bescherming…”
Ik keek hem aan en knikte begrijpend.
“… en voor Vruchtbaarheid en Geboorte.” Amadi zag de schrik in mijn ogen en begon onbedaarlijk hard te lachen. Hij schaterde het uit en riep: “Zit in de familie !!! KOMT NOOIT MEER GOED !!!”

Pocket Rocket mini massagers kopen bij VibratorPlaza.nl

Pocket Rocket mini massagersBij VibratorPlaza.nl kun je de heerlijke Pocket Rocket mini massager met opzetstukjes kopen. Onder zie je de artikelen staan. De mini vibrators zijn beschikbaar van het merk EasyToys maar ik heb er ook een paar andere bijgezet. Alle modellen hebben de opzetstukjes met stimulerende nopjes en zijn voorzien van een krachtige, effectieve trilling.

Het geluidsniveau van de meeste typen is normaal, de Pocket Rocket – The Original van het merk Doc Johnson is zeer stil. Alle Pocket Rockets zijn waterproof. De Mini Rabbit Vibrator van Trinity Vibes is een apart geval en daarmee extra lekker. De schacht heeft een geribbelde structuur voor extra genot, terwijl de speciaal gevormde stimulator aan de voorkant zorgt voor een heerlijke massage van je clitoris. Deze rabbit is buigzaam, dat zijn de andere Pocket Rockets niet, maar dit is ook niet per se noodzakelijk om de clitoris te kunnen prikkelen.

Easytoys Pocket Rocket - Paars
Witte Pocket Rocket
Easytoys Pocket Rocket - Roze
Easytoys Pocket Rocket - Blauw
Naughty Secrets - Devices Of Desire
White Nights - Pocket Rocket®
Deluxe Couple Kit Vibrator Set
Pocket Rocket - The Original
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl