Populairste bullet vibrator Rocks Off RO-80

Populairste bullet vibrator Rocks Off RO-80De populairste bullet vibrator ter wereld is de RO-80 Bullet Paarse Python van het Britse merk Rocks Off. Waarom is deze vibrator in de vorm van een kogel zo geliefd? Omdat hij er om te beginnen grappig uitziet en lekker goedkoop is (€ 18.95). Daarnaast is de RO-80 redelijk stil tijdens gebruik en 100% waterdicht. Maar wat de bullet onweerstaanbaar maakt, dat is dat hij bijzonder krachtig kan vibreren. En dat is knap voor een vibratortje dat slechts 8 cm. lang is en 1,50 cm. dik.

De RO-80 Bullet is bedoeld om de clitoris mee te stimuleren maar het staafje is ook geschikt voor inwendig gebruik. Doordat de bullet compact en licht is kun je hem ook gebruiken tijdens seks, bijvoorbeeld bij het voorspel en voor extra stimulatie tijdens het vrijen. Hij is klein genoeg om hem tijdens het vrijen tegen de clitoris aan te drukken.

De RO-80 heeft 7 verschillende vibratiestanden. Deze bedien je met 1 simpele drukknop aan de onderkant. De vibrator is gemaakt van ABS plastic en is daardoor niet alleen glad en duurzaam maar ook veilig voor het lichaam. In ABS zitten namelijk geen weekmakers en het materiaal is niet poreus. Het is daardoor makkelijk en hygiënisch schoon te maken. De bullet werkt op een 1 LR1 batterij. Die wordt meegeleverd. Je ontvangt de bullet in een satijnen opbergzakje.

De Rocks Off RO-80 kun je bij VibratorPlaza.nl kopen in de kleuren paars en goud.

RO-80 Bullet Paarse Python
RO-80 Bullet Golden Passion
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.