Roto 10x Rotating Silicone Vibe

Roto 10x Rotating Silicone VibeDeze roze vibrator ziet eruit als een echte piemel: met een mooie eikel en flinke aders. De piemel heeft zelfs een naam gekregen: Roto 10x Rotating Silicone Vibe. Maar wat een echte piemel niet kan, lukt de Roto vibrator van het merk Inmi wel: lekker draaien.

Vibreren + roteren

Zowel de kralen in de schacht als de top kunnen roteren in 3 verschillende snelheden. De vibrator kan daarnaast in 7 standen vibreren. De dikke aders zullen tijdens het vibreren en draaien extra lekker stimuleren. De inwendige rotaties voelen fijn aan en de vibraties zijn goed te voelen. De functies zijn apart van elkaar te bedienen met de drukknopjes onderaan het handvat.

Externe clitorisstimulator

Terwijl de Roto jou inwendig verwent, stimuleert de vibrator ook uitwendig. De Roto heeft namelijk een clitorisstimulator die is voorzien van kleine zachte nopjes. Deze kunnen in 3 standen krachtig vibreren. De clitorisstimulator dient tevens als handvat (gemaakt van stevig ABS) met aan de achterkant het bedieningspaneel. Deze uitwendige stimulator werkt alleen optimaal als jouw clit volledig wordt geraakt. Let dus even op of de schacht niet te lang is voor jouw lichaam. Aan de hand van de demonstratie video onderaan de pagina kun je de afmetingen van de vibrator denk ik goed inschatten. De afmetingen zijn:

Roto 10x Rotating Silicone Vibe

Lengte: 19.50 cm.
Invoerdiepte: 15.00 cm.
Maximale diameter: 4.10 cm.
Minimale diameter: 3.50 cm.

De Roto 10x Rotating Silicone Vibe is gemaakt van fluweelzacht body safe siliconen materiaal. De vibrator is spatwaterdicht en oplaadbaar met bijgeleverd USB-kabeltje. Mijn advies: gebruik alleen glijmiddel op waterbasis, daarmee bescherm je de zachte siliconen laag. Door de verschillende vibratiestanden en rotatie snelheden met elkaar te combineren zul je snel en gemakkelijk jouw favoriete stimulatie vinden.

Verzending is gratis. Je koopt via mijn blog bij het bekende EDC Internet uit Veendam.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Roterende vibrators

EasyToys Stotende Rabbit Vibrator - Roze
EasyToys Rabbit Vibrator - Paars
Prostate Twister - Prostaat-/G-spotvibrator
Drievoudig Plezier Vibrator
Swan Adore Power Vibrator
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.