Satisfyer 2

Satisfyer 2De Satisfyer 1. en de Satisfyer 2. zijn goedkoper dan de andere beschikbare modellen. Dat heeft ermee te maken dat de nummers 1. en 2. op batterijen werken en de duurdere versies oplaadbaar zijn. Voor de rest werken de stimulators precies hetzelfde, namelijk met pulserende luchtdruktechniek, en ze zijn even stil in gebruik. Wie nog nooit met een luchtdrukvibrator gespeeld heeft zal de eerste keer aangenaam verrast worden – zo niet met stomheid geslagen! – door de heerlijk zuigende, ‘tintelende’ werking van het speeltje.

Nieuw: Mét vibraties

›› Satisfyer Pro Plus Vibration
›› Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
›› Satisfyer Pro 4 Couples

Wat maakt de Satisfyer 2. uniek?

Wat maakt de Satisfyer 2. uniek?De zuigkracht van de Satisfyer 2. wordt veroorzaakt door pulserende luchtdrukgolven. Deze revolutionaire techniek voelt bij de meeste vrouwen ‘hemels lekker’ aan en lijkt veel op orale seks gecombineerd met stimulatie van de vingers. De Satisfyer wordt overal op internet heel positief ontvangen, je komt bijna geen negatieve reviews tegen. Positief, zo niet ‘jubelend’ zijn gebruiksters, bloggers en seksuologen over de 100% orgasme garantie; het orgasme komt niet alleen sneller – vaak al binnen enkele minuten -, het is vaak ook krachtiger en doordat de clitoris tijdens het stimulatieproces niet wordt aangeraakt, wordt het risico op overstimulatie geminimaliseerd waardoor een meervoudig orgasme eerder regel dan uitzondering is. Ook dames die met een gewone vibrator moeilijk kunnen klaarkomen, krijgen met de zuigende Satisfyer 2. vaak al binnen enkele minuten een orgasme.

Waterdicht en zeer stil

De Satisfyer en de Womanizer worden algemeen beschouwd als de beste clitoris stimulator (voor wie luchtdruk prettig vindt) en zijn vandaag de dag de populairste vibrators. De Satisfyer 2. is waterdicht. Dat is niet alleen fijn als je ervan houdt onder de douche of in bad te masturberen, maar door het contact met het water voelen de pulserende luchtdrukgolven extra intens aan. Het apparaatje is bovendien 100% hygiënisch en veilig te gebruiken, omdat er geen smeermiddelen of andere vloeistoffen binnendringen. De witte siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, vervangen en schoongemaakt.

Werkt op batterijen

De Satisfyer 2. werkt op batterijen en is daardoor goedkoper dan de oplaadbare versies. Heb je thuis oplaadbare batterijen, dan ben je uiteindelijk dus echt goedkoper uit. Het model werkt op 2x AAA batterijen, die zijn extra bij te bestellen in de winkel. De Satisfyer 2. voelt door de 2 batterijen iets zwaarder, maar ligt heel prettig in de hand door zijn ergonomische vorm; het handvat is extra lang en heeft een goede grip.

11 luchtdrukstanden

De Satisfyer 2. heeft 11 verschillende intensiteitsstanden, van zacht strelend tot hard en intensief. Met drukknoppen aan de achterkant bedien je het apparaatje. Standaard start het apparaatje in de zachtste massagestand. Door op de drukknop aan de achterkant te drukken verhoog je de intensiteit. Elke keer dat je de knop indrukt neemt de intensiteit met één niveau toe.

Hoe te gebruiken?

Duw de schaamlippen wat van elkaar zodat de clitoris vrij komt te liggen. Plaats vervolgens de siliconen kop over de clitoris heen. De Satisfyer 2. voelt superzacht aan op de huid en het lange handvat heeft een goede grip. Gebruik altijd voldoende glijmiddel (op waterbasis) voor het beste resultaat. Zit de kop eenmaal comfortabel in de holte, dan heb je de ideale positie te pakken en hoef je het speeltje daarna niet nog eens te verplaatsen.

De Satisfyer 2. is hieronder te bestellen bij het bekende en inmiddels vertrouwde EDC Internet BV in Veendam, de eigenaar van VibratorPlaza.nl. Alle bedrijfsgegevens en andere info vind je op deze pagina.

Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.