Satisfyer Pro 2 kopen? – Goedkoper dan de Womanizer

De Womanizer Pro is zoals je misschien weet op dit moment een van de populairste clitoris stimulators. Dat komt doordat het kleine apparaatje de clitoris op een geheel nieuwe en verrassend lekkere manier weet te prikkelen met pulserende luchtdrukgolven. Daarbij raakt de Womanizer de clitoris niet aan, zodat het vervelende overstimulatie niet kan ontstaan en het mogelijk wordt heel krachtige en meervoudige orgasmes te krijgen.

In dit artikel schrijf ik uitgebreid over de Womanizer Pro. Het speeltje kent eigenlijk alleen maar voordelen (voor wie luchtdruk stimulatie lekker vindt) en heeft slechts 1 nadeel: zijn prijs. Die is overal op internet zo rond de 189 euro. De nieuwste versie, de Pro40 kost € 99,00.

Inhoudsopgave

1. Womanizer Pro40 – Goedkoper & waterdicht (nieuw)
2. Satisfyer Pro 2 – Goud
3. Meer lezen?
4. Nieuw: Satisfyer Pro Penguin

Nieuw: Womanizer Pro40 – Goedkoper & waterdicht

Nieuw: Womanizer Pro40 - Goedkoper & waterdichtUpdate: De Womanizer Pro40 is verschenen! Dit nieuwe model is stukken goedkoper dan zijn voorganger (€ 99,00) en is net als de Satisfyer Pro 2. volledig waterdicht. Er zijn meer verbeteringen. De Womanizer Pro40 is in de “whisper mode” nóg stiller (ook in de hoogste stand) en door zijn compacte, lange en lichte model gemakkelijker vast te houden. De drukknoppen zijn groter en zitten aan de voorkant waardoor deze eenvoudiger te bedienen zijn tijdens het gebruik.

Voor vrouwen met een wat grotere clitoris wordt de Womanizer Pro40 geleverd met een extra groot zuigkapje. (Dit xl-kapje mist de Satisfyer.) Er zijn 8 intensiteitsniveaus, van heel zacht strelend tot zeer krachtig en intens. De Womanizer Pro40 kun je kopen in 2 kleuren: Magenta/Zilver en Wit/Zilver.

Mijn advies: ga voor de Womanizer Pro40, dan zit je altijd goed. Vind je de prijs van dit nieuwste model nog steeds te hoog, lees dan verder over de Satisfyer Pro 2.

Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Zachtroze

Met onze kortingscode wordt de Womanizer Pro40 10% goedkoper. Dat is dus een behoorlijke prijsverlaging.

Satisfyer Pro 2 – Goud

Satisfyer Pro 2 - GoudVoor wie € 99,00 – ook na aftrek van 10% korting – toch nog teveel geld vindt voor een seksspeeltje maar toch graag eens wil ervaren wat een luchtdruk vibrator zo lekker maakt, kan vanaf vandaag kiezen voor de goedkopere Satisfyer Pro 2.

AANBIEDING: Nu 10% korting. Gebruik voor deze prijsverlaging onze kortingscode en vul deze in op de bestelpagina. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza.

Op de internationale website prijst de fabrikant zijn speeltje als volgt aan:

“For quicker, more intense and multiple orgasms. With its intensive pressure waves and tingling pulsation, the Satisfyer Pro 2 provides touch-free clitoral stimulation and thus an extra dose of pleasure.” (Bron: satisfyer.com)

Dit sexy hightech speeltje brengt je op een geheel nieuw genotsniveau. De Satisfyer Pro 2 stimuleert de clitoris zonder enig contact door gebruik te maken van een innovatieve technologie. De onderdruk in combinatie met de ritmische pulsaties masseert de clitoris op onvoorstelbare manieren en leidt tot adembenemende hoogten. Maar liefst 11 spannende en krachtige standen, van teder tot intensief, geven een geweldige stimulatie en maken van de Satisfyer Pro 2 een bijzonder speeltje waar je niet omheen kan.

De Satisfyer Pro 2 is waterdicht en zorgt voor nog intenser plezier onder de douche of in het bad. Niet alleen dat, hij ook nog eens fluisterstil tijdens het gebruik. Bovendien is de Satisfyer 100% hygiënisch, aangezien er geen water, smeermiddelen of andere stoffen binnenin het apparaat kunnen komen. De siliconen kop is vervangbaar en is daarom ook makkelijk schoon te maken.

De Satisfyer Pro 2 voelt superzacht aan op de huid en dankzij zijn bredere rand heb je een optimale controle. Door de contactloze stimulatie ontstaat een nieuw orgasmegevoel en het risico op overmatige stimulatie wordt geminimaliseerd.

Review video van de Satisfyer Pro 2

Ik vond op YouTube.com een review video in het Engels van de Satisfyer Pro 2. In de video wordt aan het begin al de garantie gegeven dat de Satisfyer Pro 2 de gebruikster al in een paar minuten meervoudige orgasmes bezorgt. Deze zogenaamde orgasme garantie geeft het bedrijf Womanizer ook bij zijn speeltje en die belofte kunnen de makers waarmaken omdat alle luchtdruk vibrators de clitoris niet aanraken, zodat overstimulatie niet ontstaat. De dame in de video sluit af met: De Satisfyer Pro 2 is precies wat vrouwen willen: een sneller, krachtiger en meervoudige orgasmes.

Touch-free clitoral stimulation
Easy to clean
Pressure wave stimulation
Waterproof for even more fun underwater
Magnetic USB charging cable included
Body-friendly silicone
Lithium-ion battery
11 programs

Bestel de Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel

Nieuw: Mét vibraties

›› Satisfyer Pro Plus Vibration
›› Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
›› Satisfyer Pro 4 Couples

Meer lezen?

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.