Shaking Tongue Oplegvibrator – Roze

Shaking Tongue Oplegvibrator - RozeVoor de liefhebbers van orale seks heeft het bekende merk Sweet Smile de ‘Shaking Tongue’ vibrator ontwikkeld. Deze oplegvibrator kan met zijn zachte top schuddend op-en-neer bewegen en bootst op die manier een likkende ‘tong’ na. Sluit jouw ogen en droom heerlijk weg…

Voor het meest realistische effect is het nodig voldoende glijmiddel te gebruiken. Deze sextoy is heerlijk als je met jezelf ligt te spelen, maar de ‘likkende tong’ is ook heel geschikt tijdens het voorspel.

Onderaan de pagina kun je de demonstratie video bekijken van Orion Wholesale, daarin is die schuddende, op- en neergaande beweging van het tongetje goed te zien.

De Shaking Tongue is gemaakt van 100% veilig siliconen materiaal, heeft een harde ABS kern voor voldoende stevigheid en een goede grip. Met de drukknopjes onderaan kun je kiezen uit 8 verschillende standen. De vibrator is oplaadbaar met het bijgeleverd USB-kabeltje (lengte = 1 meter). Na 80 minuten laden is de accu vol. Een volle accu levert ongeveer 1,5 uur speeltijd. De vibrator is 100% waterdicht, lekker dus voor onder de douche of in bad en handig bij het reinigen na gebruik.

Afmetingen: 17 cm. (lengte), 4,40 cm. (maximale diameter), 2,40 cm. (minimale diameter).

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video Sweet Smile – Shaking tongue

Meer bef speeltjes

Lick It
Sexspeeltje Vaginazuiger
Inspire Arouser Met Tong
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
LELO Ora 2 - Zwart
›› Bekijk alle opleg vibrators
›› Bekijk alle luchtdruk vibrators
›› Bekijk alle vagina pompjes

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl