Unicorn Wand Vibrator Tokidoki

Unicorn Wand Vibrator TokidokiIk heb heel veel vibrators gezien maar een exemplaar zoals de Unicorn Wand vibrator nog nooit. De Unicorn of Eenhoorn is een mythisch dier dat door Fantasy series als Game of Thrones weer in de belangstelling staat. Vandaar dat het Amerikaanse merk Tokidoki met een reeks Unicorn vibrators op de markt komt. Ik vermoed dat meer sex toy bedrijven zullen volgen. De Unicorn Tails Buttplug Met Roze Staart is er al!

Krachtige vibratie

De Unicorn Wand vibrator ziet er niet alleen sprookjesachtig uit, de massager heeft een krachtige motor. Net als de bekende Europe Magic Wand sluit je de Unicorn met een vaste stekker direct op het lichtnet aan. Hierdoor blijft de wand vibrator constant en krachtig trillen. Het geluidsniveaus is normaal. De vibraties zijn traploos te regelen met een eenvoudig te bedienen draaiknop.

Unicorn Wand Vibrator TokidokiHet eenhoorn opzetstuk is flexibel en zacht en kun je er ook afhalen. Doe je dat, dan komt de gladde siliconen bol-top tevoorschijn. Op de bestelpagina kun je alle foto’s bekijken. De massager is 37.50 cm. lang (maximale diameter: 6 cm.), hij weegt 866 gram. Dat is dus een grote jongen! Het handvat is daarom voorzien van een anti-slip coating waardoor de massager stevig in de hand ligt. Ter vergelijking: de Europe Magic Wand weegt 670 gram, de LELO Smart Wand – Large weegt 810 gram. Onderaan de pagina vind je een demo video.

Tokidoki - Unicorn Wand Massager Vibrator

Reviews

Ik ben eens gaan zoeken naar reviews van toy testers op seksblogs en YouTube. De Tokidoki Multispeed Unicorn Massager wordt niet beoordeeld als de aller beste wand vibrator, maar alle dames hebben het apparaat wel meteen in hun hart gesloten. Wat zijn prestaties betreft luidt de conclusie: “It’s OKAY!” Voorbeeld filmpjes: The Best (and Worst) Sex Toys of 2016 en Tokidoki Wand Review.

Blogger Emmeline Peaches

De bekendste internationale toy tester heet Emmeline Peaches. Haar oordeel luidt: “The Tokidoki Lovehoney Unicorn Massage Wand is a pretty damned good wand.” Haar uitvoerige review kun je hier lezen.

Ontdek zelf de fijne vibraties van de Unicorn Wand en tover jouw slaapkamer om in een sprookjesbos. BRRRULLLLL !!! Was jij dat?

Tokidoki - Unicorn Wand Massager Vibrator

Lees ook: (op Dildootjes.nl): Wat heeft de eenhoorn met erotiek en seks te maken?
Lees ook (op Dildootjes.nl): DOXY Number 3 is een van de beste wand vibrators

De 9 beste wand vibrators (diepe, intense trilling)

LELO Smart Wand - Large
Doxy Die Cast Vibrator - Zilver
Smart Wand Massager - Medium
Doxy Number 3
Europe magic wand massager
MyMagicWand - Roze
XXL Doxy Wand Vibrator - Wit
Doxy Massager XXL Pink
Palm Power Personal Massager - wand vibrator
›› Bekijk alle wand vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl