Unicorn Wand Vibrator Tokidoki

Unicorn Wand Vibrator TokidokiIk heb heel veel vibrators gezien maar een exemplaar zoals de Unicorn Wand vibrator nog nooit. De Unicorn of Eenhoorn is een mythisch dier dat door Fantasy series als Game of Thrones weer in de belangstelling staat. Vandaar dat het Amerikaanse merk Tokidoki met een reeks Unicorn vibrators op de markt komt. Ik vermoed dat meer sex toy bedrijven zullen volgen. De Unicorn Tails Buttplug Met Roze Staart is er al!

Krachtige, diepe vibratie

De Unicorn Wand vibrator ziet er niet alleen sprookjesachtig uit, de massager heeft een krachtige motor die diepe, intense vibraties produceert. Net als de bekende Europe Magic Wand sluit je de Unicorn met een vaste stekker direct op het lichtnet aan. Hierdoor blijft de wand vibrator constant en krachtig trillen. Het geluidsniveaus is normaal. De vibraties zijn traploos te regelen met een eenvoudig te bedienen draaiknop.

Unicorn Wand Vibrator TokidokiHet eenhoorn opzetstuk is flexibel en zacht en kun je er ook afhalen. Doe je dat, dan komt de gladde siliconen bol-top tevoorschijn. Op de bestelpagina kun je alle foto’s bekijken. De massager is 37.50 cm. lang (maximale diameter: 6 cm.), hij weegt 866 gram. Dat is dus een grote jongen! Het handvat is daarom voorzien van een anti-slip coating waardoor de massager stevig in de hand ligt. Ter vergelijking: de Europe Magic Wand weegt 670 gram, de LELO Smart Wand – Large weegt 810 gram. Onderaan de pagina vind je een demo video.

Unicorn Wand Vibrator
Mini Vibe Unicorn Bullet Vibrator

Reviews

Ik ben eens gaan zoeken naar reviews van toy testers op seksblogs en YouTube. De Tokidoki Multispeed Unicorn Massager wordt niet beoordeeld als de aller beste wand vibrator, maar alle dames hebben het apparaat wel meteen in hun hart gesloten. Wat zijn prestaties betreft luidt de conclusie: “It’s OKAY!” Voorbeeld filmpjes: The Best (and Worst) Sex Toys of 2016 en Tokidoki Wand Review.

Blogger Emmeline Peaches

De bekendste internationale toy tester heet Emmeline Peaches. Haar oordeel luidt: “The Tokidoki Lovehoney Unicorn Massage Wand is a pretty damned good wand… but I wouldn’t call it the best on the market.” Haar uitvoerige review kun je hier lezen.

Ontdek zelf de fijne vibraties van de Unicorn Wand en tover jouw slaapkamer om in een sprookjesbos. BRRRULLLLL !!! Was jij dat?

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Unicorn Wand Vibrator
Mini Vibe Unicorn Bullet Vibrator

De eenhoorn in relatie tot erotiek en seks

Volgens WikiPedia is een eenhoorn een mythisch dier dat sinds de Oudheid wordt beschreven als een beest met een lange, puntige, spiraalvormige hoorn op zijn voorhoofd. De eenhoorn is door de tijd heen vaak afgebeeld als een wit paard- of geitachtig dier (met sikje), maar werd ook gekarakteriseerd als een zeer wild dier uit de bossen. De eenhoorn was zelfs zo woest en sterk, dat het geen jager lukte hem te vangen.

In de schoot van een maagd

De enige die het beest in bedwang kon houden was een maagd. Daarom namen jagers die het beest wilden doden een maagd mee naar de plek waar het fabeldier zou kunnen verschijnen. In een tekst uit de 15e eeuw lezen we wat er vervolgens gebeurde: (…) de maagd opent haar schoot en de eenhoorn legt zijn kop daarin. Hij verliest nu zijn woeste aard, valt in slaap en wordt verrast als een weerloos dier en gedood door de werpschichten der jagers”.

Erotische en seksuele bijbetekenis

De eenhoorn is een fantasy-dier en wie een beetje fantaseert ziet in de lange, puntige hoorn het beeld van een grote, krachtige erectie (in de schoot van een maagd). Deze erotische en seksuele bijbetekenis is er niet aan de schaamharen bijgesleept, maar is terug te vinden in de christelijke iconografie (bijvoorbeeld op speelkaarten en kopergravures). De Unicorn Wand vibrator is dus veel méér dan een gimmic.

De 9 beste wand vibrators (diepe, intense trilling)

LELO Smart Wand - Large
Doxy Die Cast Vibrator - Zilver
Smart Wand Massager - Medium
Europe magic wand massager
MyMagicWand - Roze
XXL Doxy Wand Vibrator - Wit
Doxy Massager XXL Pink
Palm Power Personal Massager - wand vibrator
EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart
›› Bekijk alle wand vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl