We-Vibe Gala krachtige oplegvibrator

We-Vibe Gala krachtige oplegvibratorKrachtige en diepe, ‘rommelende’ vibraties, daar staan de vibrators van het Canadese kwaliteitsmerk We-Vibe om bekend. En dat is meteen ook de reden waarom We-Vibe de grote lieveling is van veel bloggers en sextoy testers over de hele wereld. Vooral lovend zijn zij over de We-Vibe Sync koppelvibrator, de We-Vibe Tango mini vibrator en de We-Vibe Rave G-spot vibrator. Het zijn alle drie ‘rumbly’ vibrators die diepgaand kunnen trillen waardoor je gemakkelijk tot een intens orgasme komt. Op Dildootjes.nl leg ik het verschil uit tussen ‘rumbly’ en ‘buzzy’ vibraties. We-Vibe denkt trouwens óók aan mannen. Voor hen is er de met prijzen bekroonde We-Vibe Pivot vibrerende penisring. Volgens de kenners de beste in zijn soort.

We-Vibe Gala krachtige oplegvibrator

Met de nieuwe We-Vibe Gala heeft het bedrijf vast en zeker zijn zoveelste bestseller te pakken. De reviews die ik van deze krachtige oplegvibrator heb gelezen zijn tot nu toe bijzonder positief, om niet te zeggen: jubelend en juichend. Waar heeft dat mee te maken? Naast de heel prettige diepe vibraties en de fluweelzachte 100% siliconen laag heeft dat te maken met het effectieve design van de vibrator.

In de winkel

We-Vibe Gala

Twee armpjes

De Gala lijkt wel wat op een ouder model, de We-Vibe Wish. Ook de Wish is een oplegvibrator, d.w.z. een stimulator die bedoeld is voor uitwendig gebruik. Maar het grote verschil is dat de Gala aan de bovenkant is toegerust met twee oortjes of armpjes. Volgens de fabrikant werken twee stimulatiepunten beter dan slechts één stimulatiepunt, zoals bij de Wish. Ik denk dat we hier het geheim van de Gala te pakken hebben. We-Vibe schrijft hierover op zijn website: “Two is better than one. Gala’s pleasure tips vibrate independently and together for intense stimulation.” Het ontwerp met de twee armpjes is trouwens niet nieuw. De JimmyJane Form 2 werkt op dezelfde manier, maar sextoy testers vinden de Gala beter, vooral de vibraties zijn beter; die zijn krachtiger en intenser vergeleken bij de JimmyJane Form 2.

Twee armpjes

Twee motoren

De fabrikant heeft elk armpje voorzien van een eigen krachtige en fluisterstille motor. De twee motoren kunnen onafhankelijk van elkaar maar ook tezamen met elkaar vibreren. De diepe vibraties die de twee armpjes afgeven stimuleren alle intieme plekjes. De Gala is heel compact, ligt gemakkelijk in de hand en is ergonomisch gevormd. Afmetingen zijn: 11.50 cm. (lengte), 6 cm. (diameter) en 3.50 cm. (hoogte). De vibrator is een beetje gekromd waardoor hij goed aansluit op het lichaam. Door die lichte curve kun je het speeltje bijvoorbeeld op de venusheuvel leggen, met de fluweelzachte en flexibele armpjes om de clitoris heen.

In de winkel

We-Vibe Gala

Demonstratie video

Bediening

De Gala is op 2 manieren te bedienen. 1) Met de 3 kleine knopjes bovenop en 2) met de We-Connect App. 1) De knopjes zitten op een plek waar je tijdens het spelen altijd goed bij kunt. Met het bovenste en onderste knopje zet je de Gala harder en zachter (en aan en uit), met het middelste knopje navigeer je door de patronen. Heel fijn is dat je de patronen dus harder en zachter kunt zetten. Niet handig is dat je met dat ene knopje alleen vooruit kunt scrollen. Even terug klikken naar het vorige patroon kan niet. Je moet vooruit blijven klikken totdat je er bent. 2) De We-Connect App werkt wereldwijd zodat jouw partner op afstand en in real-time jouw vibrator kan besturen. Dat kan met de optie “verbinden met minnaar”. Die minnaar kan óók een vreemde man zijn. Als de rotzak jouw app heeft gehackt! Dat is misschien nóg spannender! 😉 De We-Connect App kun je ook gebruiken om uit de 10 voorgeprogrammeerde patronen te kiezen. Met de app is het ook mogelijk om je eigen patronen te maken.

patronen

Waterdicht en oplaadbaar

De Gala is voorzien van een buitenlaag die is gemaakt van topkwaliteit siliconen. Dit type materiaal is heel zacht en glad en voelt natuurlijk aan, vergelijkbaar met hoe de huid aanvoelt. Het is veilig voor het lichaam doordat het vrij is van schadelijke of irriterende stoffen en geen weekmakers bevat. Silicone is niet poreus en houdt dus geen vuil en bacteriën vast en het is makkelijk schoon te maken. Hou de vibrator gerust onder de lopende kraan, hij is 100% waterdicht. Je kunt er dus ook mee in bad. De Gala is oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabeltje. Na 1,5 uur laden is de accu vol en kun je 2 uur spelen. De We-Vibe Gala wordt geleverd in een mooi doosje met een We-Vibe toybag en een zakje Pjur glijmiddel (op waterbasis).

Waterdicht en oplaadbaar

In de winkel

We-Vibe Gala
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.