We-Vibe Touch oplaadbare oplegvibrator

Het merk We-Vibe kennen we van de prijswinnende duo vibrators. Dat zijn speeltjes die speciaal ontworpen zijn voor koppels die tijdens het vrijen samen willen genieten van heerlijk stimulerende vibraties. De We-Vibe koppelvibrator wordt door de vrouw ingebracht en gedragen tijdens het liefdespel en stimuleert tegelijkertijd haar clitoris en dieperliggende zenuwbanen, oftewel: de G-spot. Daarnaast zorgen de vibraties van de We-Vibe ook bij de man voor een heerlijk prikkelend gevoel aan de penis.

We-Vibe Touch siliconen oplegvibrator

We-Vibe Touch siliconen oplegvibratorWe-Vibe komt nu met een speeltje op de markt dat alleen bedoeld is voor háár plezier. Ik heb het over de We-Vibe Touch. Op de website van het product wordt deze vibrator zo omschreven:

“Touch by We-Vibe™
Soft, shapely and powerful.

A deep, satisfying rumble, with gentle contours to caress all the
right places. Silky soft yet firmly powerful, Touch is the
ultimate clitoral vibe. A deep, satisfying rumble, with gentle contours to caress all the right places. Silky soft yet firmly powerful, Touch is the ultimate clitoral vibe.” (Bron: http://we-vibe.com/touch)

De We-Vibe Touch is een sierlijk ogende paarse siliconen oplegvibrator met een diepe, krachtige trilling. Dat laatste is belangrijk. Vibrators die op een te hoge frequentie trillen (goedkope vibrators doen dat vaak), produceren een te lichte vibratie. Daarvan gaat de poes niet snorren. De vagina wordt wel optimaal gestimuleerd door een speeltje, zoals de We-Vibe Touch, dat op een lage frequentie trilt. Deze vibratie voelt diep en comfortabel aan en zorgt voor een intens en krachtig orgasme.

we-vibe-1De We-Vibe Touch is een handzame vibrator van 10 cm. lang en 4,5 cm. in diameter. Je kunt kiezen uit maar liefst 8 verschillende vibratie modi (zie schema); zo kun je beginnen in de laagste stand en in jouw eigen tempo de spanning opbouwen en zo toewerken naar het hoogtepunt. De trillingen maken nauwelijks geluid, dus niemand hoort je genieten. De bediening gaat met pushbuttons.

Naast dat de We-Vibe Touch muisstil is, heeft de vibrator nog iets fijns: hij is oplaadbaar en 100% waterdicht. Neem dit clitoris speeltje dus gerust mee onder de douche of in bad. Door het water voelen de vibraties extra intens. Je laadt de vibrator op met een USB-kabeltje; 1,5 uur laden levert 2 uur gebruikstijd op. Je krijgt aan waarschuwing – lees ik op de productpagina – als de accu bijna leeg raakt. Ik vraag me af: zou de schat dan beginnen te zuchten en steunen?

Bekijk ook even de video (onderaan)

Alle eigenschappen op een rijtje:
– Totale lengte: 10 centimeter
– Diameter: 4,5 centimeter
– Materiaal: siliconen
– Kleur: paars
– Power: oplaadbaar
– Een volle accu houdt het 2 uur vol
– Waarschuwing wanneer hij bijna leeg is
– Weekmakers vrij: ja
– 100% Waterdicht
– Krachtige maar muisstille vibraties
– Makkelijk schoon te houden met water en zeep

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige gegevens.

bestellen
>> meer info <<

Video Review We-Vibe Touch

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.