Womanizer Pro in goud en zilver ( aanbieding )

Womanizer Pro goud en zilver uitvoeringenA girl’s best friend is haar vibrator, wordt beweerd. Maar een vibrator kan niet heerlijk beffen, iets wat een goede minnaar wel kan. Het was dus wachten op een vibrator die heerlijk zachtjes aan de clitoris kan zuigen.

Mededeling: De Womanizer Pro W500 is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen. Bekijk in de winkel.

Het wachten werd beloond toen in 2014 de Womanizer op de markt kwam. Dit revolutionaire zuig speeltje werd meteen en wordt nog steeds door vrouwen wereldwijd beoordeeld als de beste clitoris stimulator. Reviews op diverse fora zijn unaniem positief. Ook seksuologen zijn enthousiast.

De Womanizer krijgt het namelijk voor elkaar om vrouwen – ook zij die hier normaal gesproken moeite mee hebben – snel en krachtig te laten klaarkomen, soms zelfs meerdere keren na elkaar. De Womanizer is niet alleen de beste en lekkerste, hij is zeer waarschijnlijk ook de mooiste! Het apparaatje ziet er werkelijk schitterend uit, versierd met Swarovski elementen en verkrijgbaar in diverse kleuren en prints.

1. Womanizer Pro in gouden en zilveren uitvoering

Maar waarom, zo vroegen de fans zich af, konden zij de mooiste en meest luxe uitvoering niet kopen, namelijk die in zilver en goud? Op de Womanizer Pro goud en zilver was het wachten. Lang wachten. Zó lang wachten totdat iedereen de Womanizer Pro al lang en breed BOVENOP haar nachtkastje had liggen. *zucht*

Maar wat zijn die luxe uitvoeringen mooi!

Nieuw: De Womanizer Inside Out stimuleert zowel de clitoris (met luchtdruk) als de G-spot (met vibraties). Bekijk hier.

1.1 Hoe werkt de Womanizer Pro?

Hoe werkt de Womanizer Pro?De Womanizer Pro werkt niet met trillingen maar stimuleert de clitoris met pulserende luchtdrukgolven. De kleine apparaatjes, die er wat merkwaardig uitzien op het eerste gezicht, creëren een onderdruk, waardoor de clitoris heel voorzichtig wat naar binnen wordt gezogen. Daarna start de stimulator langzaam het pulsatieproces op en begint de clitoris te masseren met ritmische pulsaties. De onderdruk gecombineerd met de ritmische pulsaties zorgt voor een hemels lekker gevoel (bij verreweg de meeste vrouwen) en heeft veel weg van een combinatie van orale seks (beffen, likken en zuigen) en stimulatie met de vingers.

De Womanizer Pro goud en zilver varianten hebben 8 pulsatiesterktes, van zacht strelend tot hard en intensief. In de zwakste stand kun je eerst aan het gevoel wennen en eenmaal gewend zelf langzaam de spanning gaan opbouwen en stapje voor stapje toewerken naar de climax. De Womanizer heeft een 100% orgasme garantie, daar staat het zuig speeltje om bekend. De stimulator geeft niet alleen snel een krachtig orgasme, doordat tijdens het stimulatieproces de clitoris niet wordt aangeraakt zal de clit niet gauw overgevoelig worden zodat ook het vervelende probleem van overstimulatie niet optreedt. Hierdoor wordt het o zo begeerde meervoudige orgasme mogelijk.

Deze Womanizer is inclusief Swarovski elementen, USB-oplaadkabel, satijnen opbergzakje, XL stimulatiekapje en handleiding.

1.2 De Womanizer Pro goud & zilver ( aanbieding )

Ik had eerlijk gezegd een beetje moeite met het schrijven van mijn beoordeling over de Womanizer Pro goud & zilver. Weliswaar zijn de clitoris stimulators top of the bill en kom je er schreeuwend van klaar, de zuig speeltjes zijn ook schreeuwend duur. En dat zuigt óók! 🙂 Merkwaardig is dat de Womanzier Pro Gold en Silver nergens online goedkoper is te bestellen, behalve dan op momenten dat webshops SALE hebben.

Ik ben nu een jaar aan het schrijven voor mijn weblogs en om een beetje reclame te maken, in de hoop op nog meer bezoekers, gooi ik de Womanzier Pro goud en zilver in de aanbieding. Ik mag je 10% korting geven! Voer tijdens het bestelproces de volgende kortingscode in (vetgedrukt): vibratorplaza

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.