Dorr Silker luxe en krachtige G-spot vibrator

Dorr Silker - Roze
Dorr Silker - Zwart

Dorr Silker luxe en krachtige G-spot vibratorDe Silker van het nieuwe merk Dorr is een oplaadbare G-spot vibrator die er niet alleen beeldschoon uitziet, maar ook heel prettig is in gebruik. Deze luxe vibrator voelt aan de buitenkant zijdezacht aan en doordat het siliconen materiaal niet poreus is, is de toy goed schoon te maken. De Silker is volledig waterdicht en kan mee onder de douche of in bad. De vibrator is middelgroot. Afmetingen zijn: 11 cm. (invoerdiepte), 4 cm. (maximale diameter). De totale lengte is: 20 cm.

Krachtige trillingen

De vibrator heeft 6 vibratie patronen en 5 verschillende sterktes. De functies kun je bedienen met de drukknopjes op het handvat. De Silker is een goede vibrator omdat de toy een effectieve trilling produceert. De vibraties zijn niet oppervlakkig, maar juist krachtig en diepgaand. Deze robuuste trillingen voel je intens waardoor je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen, óók wanneer je de Silker wat zachter laat trillen.

Allround vibrator

De Silker heeft een harde kern waardoor de vibrator niet flexibel is maar stevig genoeg is voor spannende spellen. De brede, wat gebolde kop is sterk gebogen en is daardoor perfect in staat de G-spot te prikkelen. Ook al is de Silker bedoeld voor inwendig gebruik, het speeltje is ook geschikt als clitoris vibrator. Dit maakt de Silker tot een fijne allround vibrator. Het handvat ligt prettig in de hand en is voorzien van een zilverkleurig paneel dat de vibrator een bijzonder luxe uitstraling geeft. De Silker is met de bijgeleverde USB-kabel op te laden via de laptop of PC of middels een stekker van bijvoorbeeld de mobiele telefoon. Ook ontvang je een gratis satijnen toybag waarin de vibrator schoon en discreet is op te bergen.

Geluid

Dorr Silker luxe en krachtige G-spot vibratorDe Silker is een krachtige vibrator die zeker niet fluisterstil is. Op de bestelpagina van het product staat vermeld dat het geluidsniveau ‘normaal’ is. Dit betekent dat de Silker goed te horen is. Wat niet wil zeggen dat het geluid heel hard en storend is. Zoek je een fijne vibrator met een krachtige, diepgaande trilling die wèl echt fluisterstil is, dan adviseer ik de LELO Elise. De Elise is wel een heel stuk duurder.

Samengevat

– Goede, luxe vibrator
– Krachtige, diepe en intense vibraties
– 6 vibratie patronen en 5 sterktes
– Gemaakt van zachte en medische siliconen
– Volle accu gaat 3.6 uur mee
– Voor G-spot en clitoris stimulatie
– Waterdicht en oplaadbaar
– Niet fluisterstil

Dorr Silker - Roze
Dorr Silker - Zwart

›› Dorr Silker – zwarte
›› Dorr Silker – roze

Demo video: Dorr Silker

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.