Mini Siliconen G-Spot Vibrator – Roze

De G-spot kun je vinden door twee vingers naar binnen te brengen en daarna een beetje te krommen. Als het goed is voel je nu een sponsachtig, geribbeld plekje. Door met de vingertoppen kleine rondjes te draaien of een “kom hier”-beweging te maken, kun je dit gevoelige plekje seksueel stimuleren. Veel vrouwen weten ondanks dit soort aanwijzingen hun G-plek niet te vinden of zij vinden al dat gedraai en gepulk maar gekut gedoe.

Mini Siliconen G-Spot Vibrator – Roze

Daarom ontwierp het Nederlandse merk EasyToys een speciale vibrator die heel geschikt is voor dit werkje. Ik heb het over de Mini Siliconen G-Spot Vibrator. Dit roze schatje is heel klein, om precies te zijn 13,50 cm. lang en met een maximale diameter van 3,5 cm. Maar ondanks zijn mini formaat produceert deze compacte sex toy een krachtige trilling.

De G-spot vibrator heeft een ronde, zachte top en het nekje is heel flexibel, zodat je gericht de G-spot kunt masseren. Er zijn 10 verschillende vibratiestanden: 2 snelheden en 8 patronen. De standen bedien je eenvoudig met de drukknop aan de onderkant. Het vibratortje is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-oplaadkabel. Zeer stil tijdens gebruik.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Andere Mini’s

EasyToys Mini Wand Vibrator - Roze
EasyToys Mini Wand Vibrator - Paars
EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart
›› Bekijk alle G-spot vibrators
›› Bekijk alle mini vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl