Moody G5 G-Spot/Prostaatvibrator- Zwart

De Moody G5 vibrator is een van de bestsellers van het Duitse bedrijf Fun Factory. In de demo video onderaan de pagina wordt in het begin de vraag gesteld: What are you in the mood for? De vraag is gericht aan vrouwen en mannen, want de Moody G5 is zowel een G-spot als prostaatvibrator en masseert met zijn gebogen top beide erogene zones gericht.

Maar niet alleen de top voelt zeer aangenaam, de gehele schacht bestaat uit ribbels die voor extra stimulatie zorgen wanneer je met de toy in-en-uit beweegt. Tezamen met de diepe, krachtige vibraties voelt de Moody G5 alsof je ritmisch wordt gevingerd, wat een bijzonder lekker gevoel oplevert. De schacht is gemaakt van zacht en glijvriendelijk siliconen, dat 100% veilig is voor het lichaam.

Dankzij de zogenaamde FlexiFUN Technology™ is de schacht opmerkelijk flexibel en buigt altijd mee met elke beweging die jij maakt. In de video is dit duidelijk te zien. Niet alleen de schacht zelf maar ook de onderkant, dus de basis, is geribbeld, zodat de zenuwuiteinden van de vaginaopening of anus wat extra liefde krijgen.

De Moody G5 heeft een krachtige, diepe vibratie en is heel stil in gebruik. Er zijn in totaal 12 vibratiestanden: 6 snelheden en 6 patronen. De bediening is heel eenvoudig en werkt intuïtief. Op het ronde handvat zitten drie grote drukknoppen.. Met de rode Fun-knop zet je de vibrator aan en ook weer uit. Met de +knop en -knop verhoog en verlaag je de vibratiesnelheid en navigeer je door de 6 patronen.

De Moody heeft een stevig handvat met een ronde opening voor een goede grip, zelfs als je handen dor het glijmiddel was glibberig zijn. De vibrator is 100% waterdicht waardoor hij ook mee onder de douche en in bad kan en gemakkelijk na gebruik is te reinigen. Opladen doe je met de bijgeleverde USB-kabel.

Afmetingen: lengte: 19 cm. Maximale diameter: 4.30 cm. Minimale diameter: 3.00 cm.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demo video Moody G5

Meer vibrators van Fun Factory

Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Roze
Lady Bi Rabbit Vibrator - Paars
Miss Bi Rabbit Vibrator - Zwart
Big Boss G5 Realistische Vibrator - Roze
Tiger G5 Vibrator - Zwart
Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator - Roze
Vibrator Tiger G5 - Paars
Sharevibe Koppel Vibrator - Paars
Amorino MiniVibe 4 - Neon Blauw
Cayona MiniVibe 4 - Lichtblauw
Bouncer Dildo Met Metalen Balletjes - Zwart
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.