Dwayne & Derek XL Vibrators – Real Fantasy

Mag ik je voorstellen aan de broers Dwayne & Derek Knots? De broers lijken sprekend op elkaar, óók wat betreft karakter: allebei een LUL. Een ontzettende grote lul. Dwayne & Derek zijn de XL vibrators van het merk Real Fantasy. De vibrators zijn huidkleurig en bijzonder realistisch vormgegeven. Het materiaal voelt aan als een echte huid. Het is stevig maar ook flexibel. Dwayne & Derek zijn beide voorzien van een mooie eikel, huidplooien en aderen op de schacht voor extra stimulatie. Het zijn mannen met BALLEN, daar houden vrouwen van. Maar nóg leuker: de lullen kunnen trillen!

Dwayne XL Vibrator
Derek XL Vibrator

De vibrators hebben 10 vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patronen. Deze standen bedien je met de afstandsbediening met kabel. Onderaan de balzak zit een sterke zuignap die je kunt vastzetten op een vlakke ondergrond, zoals een douchewand. Zo kun je hands-free genieten. Dwayne & Derek zijn waterproof, vrij van weekmakers en oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Geschikt glijmiddel is op waterbasis. Geluidsniveau is normaal.

Waarin verschillen de broers Knots van elkaar? Twee punten:

  1. Dwayne is langer en dikker dan Derek en zijn aders zijn wat forser. De afmetingen van Dwayne zijn: 31 cm. (lengte) en 5.70 cm. (maximale diameter). Derek is 27.50 cm. lang en zijn maximale omtrek is 4.50 cm.
  2. Derek is hoogbegaafd. Dwayne een kneus.

De Dwayne & Derek XL vibrators van het merk Real Fantasy lijken op de rest van de familie (kijk maar) maar steken dus wat lengte betreft met kop en schouders boven de rest uit.

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.