Nieuw binnen

Nieuw binnenOp deze pagina vind je een selectie van de nieuwste producten die bij VibratorPlaza.nl zijn binnengekomen. Wil je direct alle artikelen bekijken? Klik hier. VibratorPlaza.nl verkoopt niet alleen vibrators, maar ook dildo’s, masturbators, anaal speeltjes, drogisterij en massage artikelen. De nieuwste producten die wat mij betreft extra aandacht verdienen zie je in het onderstaande overzicht. Onder het kopje ‘Uitgelicht’ bespreek ik het opvallendste product. Ik vertel wat je ermee kunt en of het kwaliteit heeft. Ik ben niet de eigenaar van VibratorPlaza.nl, ik ben (amateur) blogger en ben onafhankelijk. Ik heb het liefste dat je een product koopt waar je heel blij van wordt, zodat je een volgende keer nog eens bij me langs komt voor een ander seksspeeltje. Daarom zal ik soms het advies geven om iets vooral niet te kopen. Ik zal dan tegelijkertijd het beste alternatief bieden.

Nieuwste producten

The Saddle Deluxe Sex Machine Met 2 Opzetstukken
Suck-O-Mat
Happy Rabbit Realistische Vibrator
Happy Rabbit G-Spot Vibrator
USA Cocks Dildo - 7 Inch
›› Bekijk alle nieuwe producten

Uitgelicht

De Zumio Spirotip Vibrator is bedoeld voor vrouwen die van pin-point massage houden. Als deze heel directe stimulatie van de clitoris of het gebiedje daar net omheen jouw manier is om klaar te komen, dan is de Zumio Spirotip een aanrader. Ik heb een aantal reviews gelezen van internationale sex toy testers en die waren positief. De Zumio is geen gewone vibrator die trilt, dit speeltje heeft een kleine, dunne top die hele kleine cirkeltjes draait. Cirkeltjes van – om precies te zijn – 2 millimeter. Het gevoel heeft veel weg van vibreren, maar is toch anders. Het voelt in ieder geval heel intens en daarom adviseert de fabrikant op zijn website om de Zumio eerst links en rechts van de clitoris te laten ronddraaien voordat je hem direct tegen de klit aandrukt. Vrouwen die moeilijk of niet tot een orgasme komen zullen wellicht met de Zumio goede resultaten behalen. De ‘vibraties’ zijn echt heel krachtig. Je kunt kiezen uit 8 standen. Het materiaal voelt zacht, maar stevig aan en de vibrator is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. De stimulator is gemakkelijk te reinigen met een toy cleaner en lauwwarm water.

›› Bekijk in de winkel

Advies: Zoek je een heel krachtige pin-point vibrator met gewone vibraties, dan raad ik de We-Vibe Tango aan. Lees meer.

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.