We-Vibe Unite – Paars

We-Vibe Unite - Paars

Een van de populairste sextoys is de We-Vibe koppel vibrator. Dit is een stimulator die speciaal is ontworpen voor koppels om – handsfree – te gebruiken tijdens het vrijen. De dame brengt de C-vormige vibrator bij zichzelf in en doordat het speeltje flexibel is klemt het zich vast in en om de vagina. Op deze manier zal de vibrator zowel de clitoris als de G-spot stimuleren, zonder dat de draagster de vibrator hoeft vast te houden.

Ook de partner geniet van de krachtige, dus effectieve vibraties, namelijk tijdens het penetreren. De We-Vibe is gemaakt van fluweel zacht siliconen materiaal, waardoor de koppel vibrator comfortabel zit en ook voor de partner heerlijk aanvoelt. Vandaag vertel ik over de We-Vibe Unite, de nieuwste koppel vibrator op de markt.

Wat maakt de We-Vibe Unite bijzonder?

Wat maakt de We-Vibe Unite bijzonder?De We-Vibe Unite heeft twee voordelen ten opzichte van zijn voorgangers: de Unite is veel goedkoper maar bovendien zit dit model door de smallere onderkant prettiger bij dames met een nauwe vagina of bij heren die groter dan gemiddeld zijn geschapen. Dat komt doordat de G-spot stimulator smaller is dan bij de andere modellen. Hierdoor is de vagina minder gevuld zodat de penetratie gemakkelijker gaat. De twee uiteinden zijn buigzaam, voor een perfecte pasvorm.

De We-Vibe Unite heeft twee krachtige motoren, één in elk uiteinde. Hierdoor zullen de vibraties duidelijk te voelen zijn aan de penis. De Unite koppel vibrator zorgt kortom voor optimale stimulatie bij beide partners, wat resulteert in een intenser orgasme.

Hoe werkt de We-Vibe Unite?

Hoe werkt de We-Vibe Unite?Waar de We-Vibe precies voor gebruikt wordt, heb ik hoop ik duidelijk gemaakt. De We-Vibe Unite heeft 2 motoren met ieder 10 verschillende vibratiemodes. Die zijn op twee manieren te bedienen: 1. met de drukknop op het speeltje zelf en 2. met de handige draadloze afstandsbediening. Met de drukknop kun je de vibrator aan en uit zetten en je kunt ermee schakelen tussen de verschillende standen. De draadloze afstandsbediening is handig als je de vibrator zelf niet wilt aanraken. Dat laatste kan als onderbreking storend werken tijdens het liefdespel. De remote control heeft een bereik van maar liefst 3 meter, ideaal als je houdt van spannende rollenspellen. De partner met de remote in zijn of haar handen bepaalt wanneer de vibrator trilt en hoe hard.

We-Vibe Unite is oplaadbaar, bij het product krijg je een USB-kabel bijgeleverd. Plug de kabel in de PC, laptop of powerbank. Na 6 uur laden is de accu vol en kun je 1 uur genieten. De vibraties zijn krachtig maar zeer stil. Extra: een toybag en een zakje glijmiddel.

Kenmerken op een rij:

Afmetingen:
Lengte:8.00 cm
Invoerdiepte:6.50 cm
Maximale diameter:3.00 cm
Minimale diameter:1.00 cm
Voor koppels
Clitoris & G-spot stimulatie
Zijdezacht siliconen
10 vibratiestanden
Met afstandsbediening
USB-oplaadbaar
Spatwaterdicht
Inclusief toybag
Inclusief glijmiddel

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video We-Vibe Unite

Meer koppel vibrators

We-Vibe Anniversary Collection
We-Vibe Sync - Paars
We-Vibe Sync - Aqua
Tiani 3 Lelo - Deep Rose
Tiani 3 Lelo - Cerise
Tiani 3 Lelo - Zwart
LELO Tiani 2 - Roze
LELO Tiani 2 - Zwart
Sharevibe Koppel Vibrator - Paars
We-Vibe 4+
LELO Noa Koppel Vibrator - Zwart
We-Vibe Unite - Paars
Partner Toy Plus Koppel Vibrator
Satisfyer Pro 4 Couples
Oralee Oral Sex Vibe met 5 standen
Partner Whale Koppel Vibrator
Fill Her Up Love Tunnel Vibrator
Partner Toy Koppel Vibrator
JimmyJane Ascend 7 Dubbele Vibrator - Paars
PicoBong Mahana duovibrator
Mahana 2 Duo Vibe
›› Bekijk alle We-Vibe modellen

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl