LELO Pino een van de beste vibrerende penisringen

Voor wie een penisring wil kopen die kan trillen heb ik goed nieuws maar ook slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat de meeste vibrerende cockrings niet effectief werken en niet comfortabel om de penis zitten. Dat geldt voor zowel de goedkope als de wat luxere modellen. De vibrerende speeltjes zijn bedoeld voor koppels. Wanneer de man de cockring draagt, voelt zijn partner de vibraties ook. Dat is althans de bedoeling.

Maar het stimulerend effect is voor beiden meestal verwaarloosbaar klein, omdat de ringen vaak zacht trillen of dat heel oppervlakkig, dus niet diepgaand genoeg doen. En als het vibratiegedeelte te klein of te groot is, dan raakt het de clitoris onvoldoende of zelfs helemaal niet. Kortom, daar worden Jan en An niet vrolijk van.

Dan nu het goede nieuws… De LELO Pino vibrerende penisring is volgens veel toy testers een van de beste die je kunt kopen.

Lees ook (advies & info over de Pino) op Dildootjes.nl. In dit stukje lees je over een paar minpuntjes die de Pino ook heeft. Ik laat ook een paar andere heel goede vibrerende penisringen zien. Zo krijg je een volledig beeld van deze ring. Lees hier.

De beste vibrerende penisring – LELO Pino

Lelo - Pino Luxe Vibrerend Cockring Blauw

De Pino van het Zweedse merk LELO is volgens toy testers een van de beste vibrerende penisringen. De LELO Pino is beter dan de meeste andere omdat dit luxe speeltje de meest effectieve vibrerende cockring voor koppels is. Pino kan zowel zacht als hard trillen, maar altijd zijn de vibraties krachtig, diepgaand en bevredigend. De trillingen zijn niet alleen voor hem heel fijn en écht stimulerend, ook de partner voelt tijdens het vrijen de trillingen intens, vooral als zij bovenop of in missionarishouding plaatsneemt.

LELO Pino in het kort

De LELO Pino vibrerende cockring kan in 10 verschillende standen vibreren. De toy is gemaakt van 100% siliconen en voelt heel zacht en glad aan. De ring is elastisch en past over elke penis heen (hij past niet over de balzak). Pino zit opvallend comfortabel en hem omdoen gaat heel gemakkelijk. Pino is waterdicht en kan onder de douche maar ook in bad worden gebruikt. Schoonmaken doe je eenvoudig door de ring onder de lopende kraan te houden en te behandelen met wat milde zeep. Vibraties zijn heel krachtig dus effectief, in zowel de laagste als hoogste vibratiestand. Het geluidsniveau is zeer stil. Opladen kan met het bijgeleverd USB-kabeltje. Geschikt voor solo & koppels play.

Effectief hulpmiddel bij erectieproblemen

Effectief hulpmiddel bij erectieproblemenDe LELO Pino doet zijn werk zó goed, dat seksuologen deze vibrerende penisring adviseren aan mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen of de penis tijdens penetratie stijf te houden. Mocht je erover denken Viagra of andere medicatie te gaan slikken, probeer dan eerst eens de LELO Pino. De krachtige vibraties van deze cockring voelen niet alleen heel prettig aan de penis, een ander groot voordeel is dat de trillingen de bloedtoevoer naar de penis stimuleren. En doordat de ring ervoor zorgt dat het bloed in de penis blijft, helpt deze sextoy je een sterke erectie te behouden. Lukt het je met bijvoorbeeld een penispomp de erectie opgang te brengen, dan zul je met Pino een sterke erectie behouden. Oók als je steeds aan die grote blauwe vogel moet denken. 😄

Ervaringen zijn positief

In de intro schrijf ik dat de ervaringen van toy testers met de LELO Pino zó positief zijn, dat zij deze vibrerende cockring beoordelen als de beste, meest effectieve in zijn soort. Iemand die samen met haar partner de LELO Pino heeft getest is de bekende sextoys tester Emmeline Peaches. Op haar seks blog Emmeline Peaches Reviews schrijft zij over haar ervaringen met de LELO Pino het volgende:

“The LELO Pino is an effective, enjoyable, and well-designed product that attempts to satisfy couples and does a pretty good job at it. While it’s not perfect the Lelo Pino is probably the most effective vibrating couples’ ring that I’ve ever used (and perhaps one of the few that is actually worthy of the title). If you’re a heterosexual couple hoping to share a toy then the Lelo Pino is a great way to explore new sensations together and I can certainly recommend it.”

Lees ook (advies & info over de Pino) op Dildootjes.nl. In dit stukje lees je over een paar minpuntjes die de Pino ook heeft. Ik laat ook een paar andere heel goede vibrerende penisringen zien. Zo krijg je een volledig beeld van deze ring. Lees hier.

Niet TOP, wèl grappig

Met de LELO Pino hebben koppels gegarandeerd plezier tussen de lakens. Maar twee andere vibrerende cockrings zorgen óók voor fun, maar dan op een geheel andere manier, namelijk door hun uiterlijk en functie. De Vibrating Disco Cockring is gemaakt voor eenmalig gebruik. Het speeltje is voorzien van een mini vibrator met daarin een lampje. Deze penisring kun je leuk in de kerstboom hangen. Op Sinterklaasavond geef je aan je schoonvader de grappige roze Mickey Mouse cockring. Die trilt lekker hard want Ma is bang voor muizen!

Vibrating Disco Cockring - Roze
›› Bekijk alle vibrerende penisringen

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.