Fuck me Silly Mega masturbators – Levensecht & Levensgroot

Vroeger stopten mannen hem in een opblaaspop. Zo’n minderjarig mokkel met een veel te strakke poes. Dat had toch iets treurigs, vind je niet? Als je te hard prakte, dan *pang* Linker tiet. *pang* Rechter tiet. *ploffffffffffffffffffff* Popje plat geneukt! Ze werd begraven in de tuin. Onder de treurwilg naast oma. In de krant kwam een berichtje:

“Nu ben je lek, ooit was je lekker. 
Zó was ik van jou verrukt,
dat ik je heb doodgedrukt.
Zal ik ooit nog zó genieten…?
Gezocht: vrouw met plastic tieten.”

Fuck me Silly Mega masturbators

Tegenwoordig bestaan gelukkig de Fuck Me Silly Mega Masturbators. Dat zijn volwaardige masturbatie toys voor mannen. Daar is helemaal niets zieligs aan. Integendeel! Wie gaat Googlen op ‘Fuck Me Silly reviews’ komt alleen maar positieve ervaringen tegen. Er is geen blogger of sex toy tester te vinden die de poppen niet geweldig vindt. In het nu volgende overzicht zie je de verschillende typen Fuck Me Silly mega masturators staan. Je kunt ze kopen bij VibratorPlaza.nl. Wat maakt deze levensgrote masturbators tot de beste ter wereld? Daarover vertel ik je vandaag alles. Scroll omlaag.

Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
Fuck My Big Black Ass
Fuck Me Silly Mega Masturbator
Dirty Talk - Interactive Fuck Me Silly Masturbator
Borsten masturbator
Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
Mega Fuck Slut Mega Masturbator
Ultimate Fantasy Dolls Kitty
Ultimate Fantasy Dolls Carmen

Levensecht en op ware grootte

Bloggers en sex toy testers over de hele wereld vinden de Fuck Me Silly sexpoppen de beste in hun soort omdat deze levensgrote masturbators zijn gemaakt van zogenaamd Fanta Flesh life like skin. Dit is zacht en levensecht aanvoelend materiaal. Fanta Flesh is daarnaast ook heel flexibel zodat tijdens het neuken de pop realistisch meebeweegt met elke stoot. Vind je het leuk om de pop op haar billen te slaan, dan reageert het Fanta Flesh materiaal onmiddellijk op de spanking. De billen wiebelen en schudden heel natuurlijk.

De volgende modellen zijn beschikbaar (klik op de link voor meer informatie):

1. Fuck Me Silly Mega Masturbator (Populairste model, gemaakt in doggy style-positie.)
2. Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator (Vrouw met lange benen en op haar buik liggend.)
3. Fuck My Big Fat Titties (Grote borsten masturbator voor een titfuck.)
4. Mega Fuck Slut Mega Masturbator (Dit is het meest volledige model, compleet met borsten, billen, buik, vagina en anus. Heeft zowel een realistische voorkant als een realistische achterkant.)
5. Fuck My Face mega masturbator (Dit is een compleet 3D hoofd, uitgerust met een pijpmondje. Wanneer je met wat glijmiddel aan de penis het hoofd staat te neuken, krijg je echt het gevoel dat je oraal wordt bevredigd.)
6. Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator (Deze dude is een levensgrote torso die is voorzien van een grote, indrukwekkende erectie. Speciaal gemaakt voor vrouwen maar ook geschikt voor mannen die van anale seks houden. De penis voelt zacht aan de huid, is flexibel en toch stevig.)

Voelen zwaar aan

De poppen zijn niet alleen gemaakt op ware grootte, ze voelen ook heel zwaar aan. Voor de beleving is dat fantastisch. Het oudste en populairste model is de Fuck Me Silly Mega Masturbator. Deze heup is gemaakt in doggy style positie, maar je kunt haar ook in andere standjes neuken. Afmetingen zijn; 36 cm. (lengte) 43 cm. (breedte) 41 cm. (hoogte). En nu komt het: de pop weegt maar liefst 10 kilo. Dat is een flinke dame! Dankzij haar gewicht blijft zij tijdens de actie stevig op haar plaats. Plaats je haar op bed of op de tafel, dan heb je de juiste hoogte te pakken.

Vagina + anus

Alle Fuck Me Silly modellen hebben zowel een vagina als een anus. Als je jouw penis in het kutje stopt en je begint vervolgens te stoten, dan krijg je direct het gevoel dat je een 18-jarig meisje neukt. Ze voelt warm en nauw aan. Dit gevoel is heel bijzonder. Is het ook 100% levensecht? Nee. Het voelt niet net zo goed als een echte vrouw. Maar het komt wel heel dicht in de buurt. Een realistischer masturbator vind je niet. De Fuck Me Silly’s hebben ook een kontgaatje, dat voelt nog strakker. Maar de openingen zijn gelukkig niet té strak. Ze zijn zacht en soepel, een man met een gemiddelde penis omtrek zal genieten.

Schoonmaken

De Fuck Me Silly masturbator heeft een vagina en anus die met tunnels met elkaar verbonden zijn. De masturbator kan tegen water, dus zet haar in de gootsteen. Is die te klein neem haar dan mee onder de douche en spoel haar uit met warm water en milde zeep. Opgelet! De pop mag niet volledig onder water worden gedompeld. Doe je dat wel dan beschadigt het foam metter jaren en daardoor zal het gaan krimpen. Na een minuutje spoelen zijn de resten sperma en glijmiddel wel verdwenen. Fanta Flash is vrij van giftige stoffen zoals weekmakers, maar het materiaal is wel poreus. Daarom krijg je toy cleaner erbij die je gebruikt nadat de pop is schoongespoeld. De Mega Masturbator gaat lange tijd mee als je hem tenminste goed onderhoudt. Dat doe je met het meegeleverde onderhoudspoeder, het Fanta Flesh Revive powder. Na een aantal keren gebruik strooi je wat van dat poeder over de masturbator heen en daarna wrijf je het voorzichtig in de openingen. Hoorde je haar nou kreunen?

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.