Penis vibrator stimuleert de eikel

Het was zomer en broeierig warm. Er werd bij mij aangebeld. Toen ik de voordeur open deed zag ik mijn buurman staan. Ik schoot in de lach. Kees was helemaal naakt. Dat moet ik even uitleggen. Kees is al zijn hele leven naaktloper. Naakt door het huis lopen vindt hij heel normaal. Zó normaal dat Kees soms vergeet zijn kleren aan te trekken als hij het huis verlaat. Maar dat vindt inmiddels de hele straat óók doodnormaal. En op zijn werk kijken ze er ook niet meer van op. Kees is badmeester.

Mafkees!

Weet je waar ik wèl van schrok? Kees had een erectie! Ik wist niet wat ik zag. Het was echt een JOEKEL !!! Ik wees naar de JOEKEL en vroeg, een beetje lacherig: “Kees, wat is dat zwarte kapje op je eikel? Loop je zó niet voor lul?”

Penis vibrator stimuleert de eikel

Kees moest lachen en zei: “Annette, dit is mijn nieuwste penis vibrator. Het is de penis stimulator van het merk Trinity Vibes, gekocht bij VibratorPlaza.nl voor € 37,95. Ik keek Kees stomverbaasd aan en vroeg: “Maar Kees, waarom laat je mij die zien? Het is bovendien midden op de dag, iedereen op straat kan je stijve zien.” Kees keek even achterom. Toen hij mij weer aankeek, hield hij de afstandsbediening omhoog.
“De batterijen zijn op”, zei hij. “Heb jij nog nieuwe liggen?”
Ik antwoordde: “Lege batterijen? Dat is nou lullig! Wat heb je nodig? Penlites?”
Kees knikte: “Ik had er oude van mezelf in gestopt, maar die zijn er dus mee genokt.”

Ik ging voor Kees een paar batterijen halen. Toen ik terug was, vroeg ik aan hem: “Hoe werkt die penis vibrator?” Kees stopte de twee batterijen in de afstandsbediening en begon te vertellen: “De Penis Stimulator is eigenlijk een heel simpel speeltje. Het bestaat uit een rekbaar kapje met twee bullet vibrators eraan. Het kapje is zacht van binnen en je zet het bovenop de eikel. Aan beide kanten kun je de twee bullets stoppen. De bullets bedien je met de draaiknop op de afstandsbediening. Begin heerlijk zachtjes en zet hem steeds iets harder. De penis stimulator geeft een fijn gevoel en is ideaal voor solo seks. Maar je kunt hem ook samen met jouw partner gebruiken. Je kunt de controle uit handen geven en jouw partner bepaalt hoe jij geniet.”

Kees gaf me de afstandsbediening zodat ik die van dichtbij kon bekijken. Hij zei: “Met dat wieltje regel je de vibraties multi speed. ” Ik zag het wieltje en knikte begrijpend. Net toen ik de afstandsbediening wilde teruggeven, wees Kees naar het wieltje en zei, met een geile blik in de ogen: “Wil jij niet even met mijn pik spelen?”
Ik keek Kees streng aan en zei:

“Smeerkees!”

›› De penis stimulator is hier te koop (€ 37,95)

Penis vibrators

Vibrerende masturbatiehoes
Eikel Vibrator Met Nopjes
Vibrerende Eikel Stimulator
Dual Vibrerende Penissleeve
Penis Stimulator
Head Teazer Met Bullet Vibrator
Dual Vibrerende Eikelstimulator
Eikel masturbator
Cockhead Twister
Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch
Pulse III Solo Masturbator
Cobra Libre - Zwart
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.