Tenga Flip Zero EV – Vibrerende Masturbator (+ review)

Vibrator Plaza verkoopt een paar honderd masturbators. De meeste zijn gewone kunstvagina’s maar er bestaan ook elektronische penis toys. Die kunnen van alles en nog wat, zoals: zuigen, trillen, stoten, draaien en zwaaien. De Tilburgse kermis is er niks bij. Ik heb het hier over de blowjob machines en automatische masturbators. Zal ik eens vertellen welke apparaten je vooral NIET moet kopen (volgens bloggers die ze hebben getest)?

Dat zijn de blowjob machines: de AutoBlow 2. (€ 159,95), de RoboSuck 2. (€ 99,95) en de Elite Vibrating Roto-Sucker (€ 129,95). Die zuigen! Maar ook veel vibrerende masturbators zijn afknappers. En al die apparaten zijn krankzinnig duur! Mijn advies luidt dus: houd je geld in je zak. De vraag is nu: welke masturbators zijn wèl goed?

Spring naar:

De beste masturbators
Tenga Flip Zero EV (in het kort)
Bestellen + Product Video
De Tenga Flip Zero EV (uitgebreide review)

De beste masturbators

De beste automatische masturbators zie je hieronder staan. Vandaag bespreek ik de nieuwste van de drie. Het is de Tenga Flip Zero EV. Volgens bloggers is dit misschien wel de aller beste masturbator die je op dit moment kunt kopen.

Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Cobra Libre - Zwart
Pulse III Solo Masturbator
›› Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
›› Cobra Libre – Zwart
›› Pulse III Solo Masturbator

De beste masturbators worden gemaakt door de beste merken, zo simpel is dat. We hebben het dan over het Amerikaanse Fleshlight, het Japanse Tenga en het Zuid-Koreaanse Kokos. Al deze merken maken kunstvagina’s en mini poppen die bijzonder realistisch aanvoelen. Voor sekspoppen op ware grootte die levensecht aanvoelen moet je bij de Fuck Me Silly producten van PipeDream zijn. Die snollebollen zijn stuk voor stuk wat je noemt: ‘A Piece Of Ass’! De beste elektronische of automatische masturbators op de markt zijn die van het bekende Duitse bedrijf Fun Factory en het Britse Hot Octopuss. Ik heb het over de Cobra Libre (zie boven) en de Pulse III Solo ‘guybrator’ of holle vibrator (zie boven). Alle andere masturbators die als beste worden beoordeeld zie je op deze pagina bij elkaar staan.

De Tenga Flip Zero EV (in het kort)

Tenga Flip Zero EV - Vibrerende MasturbatorDe Tenga Flip Zero EV (elektronische versie) krijgt van sex toy reviewers een dikke 10. Waarom zo’n belachelijk hoog cijfer? Dat heeft te maken met drie dingen: 1. de diepe, ‘rommelende’ vibraties (die je zacht en hard kunt zetten); 2. de elastomeer sleeve die bestaat uit talloze nopjes, groefjes en golfjes en 3. de zuigkracht die in sterkte regelbaar is. De Flip Zero EV heeft maar 1 nadeel: hij kost bijna 200 ballen! Daar zakt je broek vanaf. Maar laat die broek maar uit, want je gaat vreselijk genieten; Flip trilt en zuigt je klaar.

De zuigende, ‘slurpende’ werking voel je duidelijk en heeft volgens bloggers echt een meerwaarde, het effect heeft wel wat weg van een goede deep throat blow job. Dankzij de diepe, ‘rommelende’ vibraties kom je gemakkelijk hands-free tot een orgasme. De masturbator schoonmaken blijft een raar klusje maar het gaat gelukkig heel eenvoudig: je klapt hem open, spoelt hem af met water, je zet hem omgekeerd op de dop, je laat hem uitlekken en drogen en hij is klaar voor een volgende keer. Die komt snel. Je blijft boenen!

De Flip Zero heeft 5 vibratiestanden die je regelt met een simpele druk op de knop. De masturbator kan worden opgeladen door hem in het oplaadstation te zetten en de meegeleverde USB-kabel aan te sluiten.

Bestellen

Onder zie je de Tenga Flip Zero EV in de winkel staan. Ernaast staat de goedkopere uitvoering. Deze is exact hetzelfde maar dan zonder vibraties. Oók heel fijn. Besluit je de Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator te kopen, dan is het goed te weten dat je dat doet bij het bekende EDC-Internet in Veendam. Bedrijfsgegevens vind je op deze pagina.

Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Tenga Flip Zero Masturbator
›› Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
›› Tenga Flip Zero Masturbator

Product Video

Volgende pagina ››

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl