Bangin Bench Extreme Sex Stool

Bangin Bench Extreme Sex StoolDe Bangin Bench Extreme Sex Stool van het merk LoveBotz is een stoeltje dat zó lekker op en neer veert dat je jezelf ermee kunt neuken. Dan moet je wel eerst even een dildo met zuignap onderaan de zitting plaatsen op het speciaal daarvoor gemaakte dwarsbalkje. Maar dat is een fluitje van een cent. Elke dildo met zuignap kan gebruikt worden, dus ook jouw eigen favoriete dildo.

Verende zitting

De Bangin Bench Extreme Sex Stool is gemaakt van een duurzaam aluminium frame en de zitting bestaat uit twee elastische banden die jou ondersteunen en die het kruis toegankelijk laten. Door nu langzaam of snel op en neer te bewegen kun je jezelf penetreren. Je wordt daarbij geholpen door de elastische banden die voldoende veerkracht hebben.

Lik. Zuig. Bef en bewonder!

Bangin Bench Extreme Sex StoolDe sex stoel kan ook gebruikt worden voor orale seks, zodat het meubel ook ideaal is voor koppels om te gebruiken tijdens het voorspel. De rode dwarsbalk waarop de dildo staat vastgezogen is eenvoudig te verwijderen. Jouw partner gaat op zijn rug op bed liggen en zet het stoeltje over zijn hoofd heen. Wanneer jij nu op het stoeltje plaatsneemt en je wat laat zakken, dan kan hij overal goed bijkomen. Waarschijnlijk ben je nog nooit zo ongewoon lekker gebeft!

Blotebillengezicht

Maar weet je wat misschien nog veel leuker is? Als jij je met je volle gewicht op zijn gezicht laat zakken. Raar? In de BDSM-wereld heet dat Face-Sitting. Door op zijn gezicht te gaan zitten, dwing je hem tot orale seks. Het is een vorm van erotische vernedering. Spannend! En mocht meneer helemaal geen lucht meer krijgen en in doodsnood in jouw billen gaan bijten. 😵 Dan kan hij je KONT KUSSEN.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Let op: De dildo met zuignap zit er niet bij. VibratorPlaza verkoopt diverse goede dildo’s met zuignap, zoals die van het merk King Cock. Bekijk hier. Goedkopere exemplaren vind je op deze pagina. Ook leuk is The Amazing Squirting Cock Dildo. Deze dildo kan nep sperma spuiten op het moment dat jij dat wilt.

Live demonstratie video – Expliciete beelden

De beste seksmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
Sybian seksmachine pakket
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.