Dick Stick Uitschuifbare Stok Met Dildo

Dick Stick Uitschuifbare Stok Met DildoDe Dick Stick Uitschuifbare Stok Met Dildo van het merk Master Series is ideaal om te gebruiken als je het met je baas aan de stok krijgt. Op het uiteinde van de stok zit een grote lul. Zo weet jouw baas gelijk hoe je over hem denkt. Met de stok kun je hem om de oren slaan en in zijn dikke buik prikken. *prik* Daarna steek je de dildo in zijn reet. *prik* #MeToo

BDSM-spelletje

Maar dan moet jouw baas – we noemen hem Kees – het spelletje wel mee willen spelen, want eerst moeten zijn broek en onderbroek uit. Maar bovendien moet Kees zich aan jou willen onderwerpen. Jij speelt tijdens het BDSM-spel voor meesteres en je dwingt Kees op handen en voeten naakt over de grond te kruipen. De kamer uit, de gang door, de voordeur uit, de straat door. Oftewel, met de uitschuifbare stok met dildo kun jij de smeerkees straffen en plagen. De Dick Stick is natuurlijk ook prima te gebruiken voor vaginale stimulatie, maar de stok is dus speciaal ontworpen voor anale penetratie van de man. In de demonstratie video kun je goed bekijken wat de bedoeling is.

Kenmerken

Dick Stick Uitschuifbare Stok Met DildoDe dildo op het uiteinde van de stok is realistisch vormgegeven; de pik heeft een ronde, gladde top en aderen op de schacht die zorgen voor extra stimulatie tijdens het penetreren. Lengte 17 cm, diameter 4 cm. Materiaal: TPE. TPE is hypoallergeen, vrij van weekmakers en veilig voor het lichaam. De stok is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is uitschuifbaar tot 124 cm. Min. lengte is 53 cm. In de video gebruikt de meesteres naast de stok met dildo ook andere BDSM-attributen die je kunt bestellen bij Shoppie.nl. Het zijn: verstelbare handboeien en enkelboeien, een bit knevel en halsband met ketting of riem.

Bestellen

Product: Dick Stick Uitschuifbare Stok Met Dildo
Waar te koop: VibratorPlaza.nl
Prijs: € 84,95 (op het moment van schrijven)

Demo video Dick Stick Expandable Dildo Rod

De beste sexmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
Sybian seksmachine pakket
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.