Dillio Vibrating Mini Sex Ball

Dillio Mini Sex Bal Met DildoEr is officieel sprake van een landelijke hittegolf. De mussen vallen dood van het dak. De bejaarden óók. Ik zit in mijn tuintje, onder een parasolletje, bijna in mijn blootje dit stukje te tikken. Pfffffffff *klots*klots* De eigenaar van VibratorPlaza.nl vroeg mij per mail of ik hun nieuwste product onder de aandacht wil brengen, het is de Dillio Vibrating Mini Sex Ball. Dit is een soort skippybal, maar dan voor volwassenen. En weet je wat de bedoeling is van de Mini Sex Bal Met Dildo? Dat je op de dildo plaatsneemt en vervolgens op en neer gaat wippen. pfffffffffffffffffffffffffffffffffff *klots*klots*

Naar de winkel

Product: Dillio Mini Sex Bal Met Dildo
Waar te koop VibratorPlaza.nl
Prijs: € 57,95

Dillio Mini Sex Bal Met Dildo

De Dillio Mini Sex Bal is een kleine zitbal met in het midden bovenop een realistische dildo bevestigd. De bal is aan beide kanten voorzien van stevige handvatten zodat je er tijdens de wildste ritten goed op blijft zitten. Daarnaast voorkomen de handvatten vermoeide benen. Bij elke stoot veert de bal terug waardoor je extra vaak geniet.

De Dillio dildo bovenop heeft een geaderde schacht, ronde eikel en is gemaakt van zacht, glad materiaal. De kern is stevig waardoor hij keurig op zijn plek blijft tijdens gebruik. De dildo is ook geschikt voor anale penetratie. De traploze vibraties van het bijgeleverde eitje zijn regelbaar met de handige afstandsbediening. Je ontvangt bij de Dillio Mini Sex Bal een flesje glijmiddel en toycleaner.

Houd er rekening mee dat de bal echt behoorlijk klein is. Diameter is: 25.4 cm. Probeer daar maar eens op te blijven zitten. Dat luk je vast niet. Zeker niet met die hitte. Ik vraag mij opeens af: wat zou er gebeuren als je de bal niet vult met lucht, maar vult met IJSKOUD WATER. Oók lekker voor oma! pffffffffffff *klots*klots*

Advies: De roze, flexibele Dillio dildo op de Mini Sex bal voelt heel prettig aan en is 15.20 cm. lang en heeft een diameter van 4.10 cm. De bal kan een gewicht dragen tot 90 kg. maar is erg klein; ik vraag mij af of je daar blij van wordt. Het Dillio Hot Seat Dildo Kussen heeft een veel groter zitoppervlak en zit daardoor comfortabel. Lees meer.

Dillio Hot Seat Dildo Kussen

Lees ook (op Dildootjes.nl) mijn grappige verhaaltje “De Mini Sex bal op de buurtcamping”

Demonstratie video Dillio Vibrating Mini Sex Ball

De beste sexmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.