Gigolo Fucking Machine – De beste stotende dildo machine

Ik ben gek op een potje neuken, maar ik heb moeite met dat woord ‘neuken’. Het klinkt hard en lelijk. ‘Neuken’ dekt de lading ook helemaal niet. Daarom bestaan voor dit woord zo vreselijk veel synoniemen. Het woord ‘naaien’ bijvoorbeeld voelt heel anders dan ‘pompen’ en bij ‘dreutelen’ en ‘bibberen’ denk ik aan ingedutte bejaarden en niet aan onstuimige pubers, want díe ‘vozen’, ‘palen’ en ‘bonken’ erop los. Wel drie keer op een dag! Op alle plekjes, in alle standjes en in alle gaatjes. De werkster ‘emmert’ en ‘sopt’ en de professor ‘cohabiteert’. Hoeren pezen en poten rammen en priesters hebben er lang geleden een punt achter gezet. En Willy en Max ‘coïteren’. Dat doen zij niet in standjes maar KONINKLIJK – OP STAND.

Gigolo Fucking Machine – De beste stotende dildo machine

Gigolo Fuck Machine – De beste stotende dildo machineOver ‘koninklijk’ en ‘neuken’ (bah) gesproken… Ik ga het vandaag hebben over de bijzonder luxe en elegante Gigolo Fucking Machine. Een neukrobot van topkwaliteit die gerust de beste stotende dildo machine genoemd mag worden. De ervaringen van zowel vrouwen als mannen met de Gigolo F-Machine zijn namelijk bijzonder positief. De machine kost overal op internet zo rond de 600 euro. Dat is een hoop poen voor wat ‘kieren’, ‘kezen’ en ‘ketsen’.

10% korting

Bij VibratorPlaza.nl kun je de Gigolo Fuck Machine kopen voor € 599,00. Gebruik je mijn kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Verzending is gratis. De kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Het apparaat wordt geleverd door het bekende EDC Internet in Veendam.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Volledig te verstellen

Volledig te verstellenDe Gigolo F-machine is een bijzonder krachtige stotende dildo machine. Het toestel is 62 cm. lang en 42 cm. hoog en weegt 11,5 kg.  De dildo van de Gigolo F-Machine kan in 16 verschillende snelheden stotende bewegingen maken. De standen en snelheden regel je met een eenvoudig te bedienen draadloze afstandsbediening. In de hoogste stand haalt de machine 240 stoten per minuut. Dat is 4 stoten per seconde. Dat lukt opa niet meer! De diepte van de stoten zijn in te stellen van 2,5 cm. tot 15 cm. Het apparaat is volledig in te stellen naar jouw wensen zodat je altijd in in het lekkerste standje wordt gepenetreerd. Niet alleen is de hoogte van het apparaat te verstellen, ook de richting van de dildo is kantelbaar.

In de lage en middelste standen is het apparaat behoorlijk stil. Dat komt door het  ‘virtually silent slider mechanisme’. In de video kun je dit mechanisme goed in werking zien. Zet je de machine in zijn hoogste stootstand, dan gaat hij flink wat geluid maken. Woon je in een klein huis, dan zullen je huisgenoten meegenieten. De buren zullen niets horen, tenzij je van genot heel hard begint te schreeuwen.

Demonstratie video


›› Bekijk de Gigolo F-Machine in de shop (vergeet niet de kortingscode te gebruiken)

Positieve ervaringen

Positieve ervaringenDiverse bekende toy testers zoals de Canadese Cara Sutra en de mannen achter het seks blog TheBigGayReview.com geven de Gigolo Fuck Machine in hun reviews resp. een 9 en een 8. Waarom geen 10? De reviews zijn van al wat oudere datum en bij het eerste model gaf de fabrikant er standaard een dildo bij van TPR materiaal. TPR is geen geschikt materiaal voor een dildo; het is vocht doorlatend, dus niet hygiënisch maar bovendien gaat een dildo van TPR minder lang mee dan een dildo van een ander type materiaal.

Realistische dildo

Tegenwoordig krijg je standaard bij de Gigolo F-Machine een zwarte dildo geleverd die is gemaakt van heerlijk zacht en body safe siliconen materiaal. De dildo is 20,32 centimeter lang en heeft een realistisch uiterlijk; de schacht is geaderd voor extra stimulatie en de eikel is welgevormd en groot voor een levensecht gevoel. Op de foto’s is de dildo niet te zien, in de tweede onderstaande video wel.

Wie gebruiken de machine?

De Gigolo F-machine wordt gebruikt voor solo plezier door zowel vrouwen als mannen. Vrouwen kunnen van het apparaat genieten in verschillende posities. De stoten van de dildo zijn constant. In de langzaamste maar ook in de snelste stand. De snelheid en diepte van de stoten zijn te regelen met de remote control. De Gigolo F-machine maakt door zijn krachtige werking meervoudige orgasmes mogelijk. Niets weerhoudt je ervan tijdens het penetreren de clitoris extra te stimuleren met bijvoorbeeld een krachtige wand vibrator.

Mannen zullen krachtiger klaarkomen wanneer zij zich tijdens het masturberen door de Gigolo F-machine laten neuken. De Gigolo is niet alleen ideaal voor solo plezier, ook koppels gebruiken de machine, bijvoorbeeld tijdens BDSM-sessies.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Hoe zet je het apparaat in elkaar?


›› Bekijk de Gigolo F-Machine in de shop (vergeet niet de kortingscode te gebruiken)

Technische gegevens

– Weight: 11.5 kg
– Dimensions: 62 x 42 x 23 cm
– 40 Watt 24v high torque motor (virtually silent)
– 0-240 RPM speed control
– Wireless hand held remote control with 16 position speed control
– Automatic electrical stall cut-out protection for user safety
– Revolutionary mono-leg design for fully adjustable head unit heights and angles
– Fully enclosed head unit
– Full range of thrusting angles, including vertically
– Quick change crank arm (1-4“)
– Detachable thrust rod fitted with Doc Johnson Vac-u-Lock style compatible adapter
– Extruded aircraft alloy head unit chassis
– Virtually silent slider mechanism (even at full speed)
– Back lit front viewing window with CNC engraved logo
– All major internal components CNC machined from aircraft alloy
– Auto-sensing 110/240 Volt 50/60 Hz power supply for plug and play action
– Supplied with black 8 inch toy in hypoallergenic silicone as standard
– Supplied in black retail carton inside discrete plain brown shipping box
– Optional adapter available for suction and flared base dildos
– Optional tie-down kit for securing to smooth floor surfaces
– Supplied as standard with UK style kettle lead and UK to EU adapter

De beste seksmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
Sybian seksmachine pakket
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.