Roterende Machine en Wand vibrator kussens

Een seksmachine maakt stotende bewegingen, zoals de Love machine dat doet. Maar lang niet alle vrouwen krijgen door enkel en alleen penetratie een orgasme, zij hebben meer gerichte stimulatie van de clitoris nodig. Om die reden werd de Sybian Orgasme Sexmachine ontworpen. Dit apparaat penetreert niet maar werkt met een dildo die zowel VIBREERT als ROTEERT. Het is deze combinatie die maakt dat vrijwel alle vrouwen op de Sybian snel en gemakkelijk (en vaak achter elkaar!) een orgasme krijgen, ook vrouwen die normaal gesproken moeilijk of niet klaarkomen. Het grote nadeel van de Sybian is zijn extreem hoge prijs: € 1.650,00.

Daar zakt je broek vanaf! 🙂

Daarom ben ik gaan kijken naar een seksmachine die niet stoot maar op een gerichtere manier de clitoris stimuleert. Ik vond er twee: de Roterende G- & P-Spot Machine van You2Toys en het Love Seat Kussen Voor de Wand Vibrator.

Roterende G- & P-Spot Machine

Roterende G- & P-Spot MachineDe Sybian is niet alleen effectief doordat de vibrator roterende bewegingen maakt, maar ook omdat de gebruikster in de zogenaamde girl-on-top positie plaatsneemt. Door gehurkt bovenop de machine te gaan zitten, komen vrouwen het meest intens klaar; zij hebben namelijk de volledige controle over de beweging, diepte en snelheid. De girl-on-top positie zorgt kortom voor de beste stimulatie.

Bij het ontwerp van zijn Roterende G- & P-Spot Machine heeft het Duitse bedrijf You2Toys goed gekeken naar de beroemde Sybian. Ook de Roterende G- & P-Spot Machine maakt roterende bewegingen en op het apparaat nemen vrouwen zittend met de knieën op de grond plaats.

Bij de machine krijg je 3 opzetstukken: een paarse vibrator en 2 dildo’s: een dildo voor de g-spot (met gebogen kop) en een anaal dildo voor stimulatie van de prostaat (met kleine zachte lustnopjes). Dit hulpstuk maakt de machine dus ook geschikt voor mannen. De bijgeleverde g-spot dildo heeft een speciaal gebogen kop die door de roterende beweging alle gevoelige inwendige plekjes weet te prikkelen. De paarse vibrator kan niet ronddraaien maar kun je aan de voorkant van de machine vastmaken. Schuif hem onder de lus door. zo stimuleert het speeltje de clitoris voor extra genot. De Roterende G- & P-Spot Machine werkt met een stroomkabel, is 37.00 cm lang en 18.00 cm hoog en je bedient het apparaat eenvoudig met een draaiknop aan de voorkant.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Love Seat Kussen Voor Wand Vibrator

Love Seat Kussen Voor Wand VibratorIn de jaren ’60 kwam de Hitachi Magic wand vibrator op de markt, tegenwoordig verkrijgbaar onder de naam Europe Magic Wand massager. Dit massage apparaat was oorspronkelijk bedoeld om spieren mee los te trillen, maar het gezondheidsproduct bleek bijzonder effectief als clitoris vibrator en werd om die reden door bekende Amerikaanse seksuologen aangeprezen als de beste clitoraal vibrator met een 100% orgasme garantie.

Vanaf vandaag kun je van de wand vibrator handsfree genieten met het speciale Love Seat Kussen, een zachte, comfortabele ‘stoel’ met een opening aan de bovenkant waar jouw eigen wand vibrator in past. Het enige wat jij hoeft te doen is heerlijk achterover te gaan zitten en je te laten verwennen door de kracht van jouw favoriete wand vibrator. Het kussen heeft een handzaam formaat en de hoes kun je van het schuim afhalen d.m.v. een rist aan de onderkant. De hoes kun je eenvoudig wassen in de wasmachine.

Let op: er zijn twee modellen. Het zwarte Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen is geschikt voor de meeste reguliere wand vibrators, het roze Love Seat Kussen is geschikt voor de grotere wand vibrators. Heb je hier vragen over, dan kun je even contact met ons opnemen.

Heb je nog geen wand vibrator? De beste en populairste zijn:Europe Magic Wand massager, de Japanse Fairy en de DOXY XXL (het trillende ‘mega monster’).

De beste seksmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
The Saddle Deluxe Sexmachine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.