The Saddle Deluxe Sexmachine lijkt op de Sybian

The Saddle Deluxe Sexmachine van LoveBotzEr komt een tijd dat je te oud wordt voor het hobbelpaard, de wipkip en de skippybal en gaat verlangen naar iets anders om bovenop te zitten: een grote blote man. Mét maatje PAAL. Maar als die man er niet is? Of maatje PINK heeft? Wat dan?

Wat dacht je van The Saddle Deluxe Sexmachine? SCHREEUWEND  lekker !!! Maar met een prijskaartje van – schrik niet! – 1646,68 ballen ook SCHREEUWEND DUUR !!! Daar zakt je broek van af. Nu de broek toch uit is…

Heel krachtige sexmachine

Maar ga je vervolgens bovenop deze machine zitten en neem je plaats in het zadel, dan ga je vreselijk genieten van de enorme paardenkrachten die The Saddle Deluxe Sexmachine produceert. Het is duidelijk dat het Amerikaanse bedrijf LoveBotz bij het ontwerp van deze luxe machine goed gekeken heeft naar de beroemde en zeer effectieve Sybian Orgasme machine (€ 1.650,00).

The Saddle Deluxe lijkt op de Sybian

The Saddle Deluxe Sexmachine van LoveBotzThe Saddle Deluxe is net als de Sybian een sexmachine waar de dame bovenop plaatsneemt. Dit zogenaamde ‘amazone standje’ werkt bij verreweg de meeste vrouwen het meest effectef, omdat ‘de amazone’ tijdens het ‘berijden’ de volledige controle heeft over de beweging, diepte en snelheid, waarbij zowel de clitoris als de inwendige G-spot wordt gestimuleerd. Deze combinatie staat garant voor een snel en krachtig orgasme.

De Sybian vibreert extreem krachtig, wat bij sommige vrouwen zulke hevige orgasmes oplevert dat ze het gelukzalige gevoel krijgen even uit hun lichaam te treden. Maar deze SUPER POWER wordt ook als teveel van het goede ervaren door weer andere vrouwen. Bij hen trillen de vullingen uit hun mond! Die extreem krachtige trillingen produceert The Saddle Deluxe niet, maar dat is dus wel zo prettig.

Het geluidsniveau van The Saddle is normaal, dat van de Sybian zeer luid. Maar daar zijn dan wel weer geluiddempende matjes extra voor aan te schaffen. Bekijk ook even de demonstratie video onderaan de pagina, daarin zie je de dildo aan het werk.

The Saddle Deluxe Sexmachine is net zo duur als de Sybian, maar wordt 10% goedkoper met mijn kortingscode.

Dildo vibreert en pulseert krachtig

Net als de Sybian heeft The Saddle Deluxe een huidkleurige, realistische dildo die niet penetreert, dus op-en-neer stoot zoals een gewone neukmachine doet, maar de gehele vagina stimuleert door heel krachtig te vibreren en te pulseren. De Sybian maakt daarnaast ook nog eens roterende bewegingen. Dit is dus een verschil. Net als bij de Sybian heeft de dildo aan beide kanten een extra zachte, brede basis met daarop kleine, flexibele nopjes die tijdens het trillen en pulseren alle erogene zones zullen stimuleren. Het materiaal is flexibel en buigt mee met het lichaam voor optimaal comfort. Ook de gladde, ronde zitting zorgt voor extra comfort, zelfs tijdens de wildste ritten. Bekijk ook even de demonstratie video onderaan de pagina.

10 verschillende standen

saddle2-300x297De dildo van The Saddle kan in 5 verschillende snelheden vibreren en heeft 5 verschillende pulsatiestanden, eenvoudig te bedienen met de drukknopjes op de Hi-Tech afstandsbediening (met kabel). De afstandsbediening kan bovenop de machine worden geplaatst voor maximaal gebruiksgemak. Een tip: zet The Saddle Deluxe op bed, de vering van de matras zorgt voor extra speelplezier. De machine is 34 cm. lang en 19 cm. hoog. Na gebruik maak je het apparaat eenvoudig schoon met een toycleaner.

Kortingscode 10%

Vergeet mijn kortingscode niet in te voeren, daarmee gaat er 10% van de prijs af. Code is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demo video The Saddle Deluxe Sex Machine

De beste seksmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
The Saddle Deluxe Sexmachine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.