The Cowgirl premium riding sex machine

The Cowgirl premium riding Sybian sex machineThe Cowgirl premium riding sex machine is het nieuwste product van oprichtster en CEO Alicia Sinclair van het bedrijf COTR Inc, maker van de B-vibe vibrerende buttplugs en de zeer luxe Le Wand massager. The Cowgirl lijkt als twee druppels water op de wereldberoemde Sybian, maar is nóg véél duurder. 😳 Adviesprijs ligt op ongeveer € 1.999,90. BELACHELIJK! Maar ook: ONBEGRIJPELIJK! Een bedrijf dat een succesvol product van een ander bedrijf schaamteloos kopieert, doet dat meestal met als doel het stukken goedkoper aan zijn eigen klanten te verkopen. Denk aan de succesvolle Womanizer luchtdrukvibrator van het bedrijf Epi24. Binnen de kortste keren verschenen er kopieën op de markt. De bekendste en goedkoopste kloon is de Satisfyer. Het bedrijf achter de Satisfyer maakte het zo bont dat het een (slepende) rechtzaak aan de onderbroek heeft hangen.

Waarom moet The Cowgirl, de slecht gejatte kopie van de Sybian, zo vreselijk veel kosten? Het antwoord is eenvoudig: omdat per verkocht artikel de retailer maar liefst $1,000 vangt. (bron) Zijn natte droom komt uit! Maar ook die van de klant? Is The Cowgirl sexmachine beter dan de Sybian of The Saddle? Het antwoord is: nee. Kom je nóg sneller of heftiger klaar? (En moet dat dan?) Welnee. Is The Saddle stiller dan de Sybian? Ik lees daar nergens iets over. Over het algemeen kun je stellen dat apparaten met krachtige motoren gewoon best veel geluid maken.

Advies: Op VICE.com staat een review over de The Cowgirl Premium sex machine. De test dame / redacteur is positief over de prestaties (die evenaart die van de Sybian), maar ze vindt de prijs erg hoog en het geluid erg luid. Het apparaat is niet geschikt voor mensen die op een flatje wonen. Is de Sybian beter? Niet per se, maar de toch al dure Sybian is wel honderden euro’s goedkoper. Lees meer over de ervaringen met de The Cowgirl Premium sex machine bij VICE.com.

Hoe werkt The Cowgirl sex machine?

Hoe werkt The Cowgirl sex machine?Net als bij de Sybian en The Saddle ga je bij The Cowgirl bovenop zitten. Het zadel is gemaakt van kunstleer (vegan leder) en zit comfortabel. Het Raw Ride opzetstuk bestaat uit een vibrator die geen stotende bewegingen maakt maar kan vibreren en roteren (360 graden). Op die manier stimuleert de dildo zeer effectief de clitoris en de inwendige vagina, zoals de G-spot. Het Raw Ride opzetstuk is speciaal gemaakt voor dames en is aan de onderkant voorzien van zachte stimulerende nopjes (zie foto). Mannen kunnen ook genieten van de The Cowgirl sexmachine. Daarvoor gebruiken zij het Wild West opzetstuk. Deze stimulator is korter en heeft een lengte van 8.9 centimeter. Het Wild West opzetstuk kan roterende bewegingen maken en raakt op die manier optimaal en effectief zijn prostaat. The Cowgirl premium riding sex machine heeft dankzij precisie engineering en 1200 rpm ultra krachtige vibraties, kan een gewicht tot 181 kilo dragen en is voorzien van een 3 meter lange Power Cord dat wereldwijd gebruikt kan worden. Het apparaat is kant en klaar en hoeft dus niet door jezelf eerst in elkaar te worden gezet.

Advies: Een goedkoper alternatief dan The Cowgirl is de oude en vertrouwde Sybian.

Bekijk de Sybian

Sybian Orgasme Machine Deluxe - Beige
Sybian Orgasme Machine - Beige

De beste seksmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Love machine seksmachine
Gigolo Fuck Machine
The Saddle Deluxe Sexmachine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.