Aria Vibrance Cerise – Roze

Aria Vibrance Cerise - RozeDe opdracht aan de ontwerper van de Aria Vibrance moet zijn geweest: “Geef d’r maar een draai aan, jongen!” En dat is wat het jong heeft gedaan: deze rechte vibrator een draai geven.

Gedraaide, flexibele schacht

Die ‘twist’ ziet er niet alleen leuk uit, de gedraaide vorm is ook verdraaid lekker: de schacht creëert namelijk een volledig en extra stimulerende ervaring. De vibrator is gemaakt van Body Safe siliconen en voelt fluweelzacht aan de huid. De schacht is flexibel en past zich gemakkelijk aan aan de contouren van het lichaam.

10 standen en waterdicht

Er zijn 10 verschillende standen: 5 vibratie snelheden en 5 verschillende ritmes. De functies bedien je eenvoudig met 1 simpele drukknop op het handvat. De Vibrance Cerise is 100% waterdicht; handig bij het schoonmaken en fijn voor onder de douche of in bad. De vibrator werkt op 2 AAA batterijen die je eenvoudig kunt mee bestellen. Ga gelijk voor een fijn glijmiddel op waterbasis en een goede toycleaner om zorgeloos te genieten.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Een draai…

Toen de junior ontwerper de Aria Vibrance Cerise helemaal af had, liet hij de vibrator ter goedkeuring zien aan zijn baas. Een vrouw. Hij stapte haar werkkamer binnen (zonder eerst te kloppen!) en drukte de vrolijke vibrator in haar handen en zei op jolige toon: “Hij draait er lekker in zo!” De bazin ontstak in woede en tierde: “Dat wil ik nóóit meer horen!” Hij kreeg een draai om zijn oren.

De Aria Vibrance is in de volgende kleuren te bestellen:

Aria Vibrance Tangerine - Oranje
Aria Vibrance Cerise - Roze
›› Bekijk alle standaard vibrators
›› Bekijk alle vibrators van Blush Novelties

Bekijk ook de Aria Lotus Flutter Cerise Butterfly Vibrator

Aria Lotus Flutter Lime Butterfly Vibrator - Groen
Aria Lotus Flutter Cerise Butterfly Vibrator - Roze
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl