Embrace Massaging Rabbit Vibrator – Paars

Embrace Massaging Rabbit Vibrator - PaarsMijn moeder moest het lange tijd doen met de gezichtsmassagestaaf uit de Wehkampgids. Dat was nou wat je noemt een saaie lul. Je had er helemaal niks aan. De beige staaf van 12,50 gulden was glad en smal, stonk vreselijk naar plastic en had maar 1 trilstand. Een heel zwakke. Daar werd An niet vrolijk van! En van al die giftige weekmakers begon Mien groen te zien. Niet lang daarna legde zij het loodje. Wat ook gold voor de vibrator zelf, die trilde al na een paar keer kapot. Had ik al verteld dat het barrel een teringherrie maakte? De buurman aan de overkant kon meegenieten. Maar dat vond mijn moeder geloof ik wel leuk.

Embrace Massaging Rabbit Vibrator – Paars

De vibrators van tegenwoordig zijn alles behalve saai en de kwaliteit is vaak heel goed. Neem nou de Massaging Rabbit Vibrator uit de serie Embrace van het merk CalExotics. Deze middelgrote vibrator heeft een gestroomlijnd ontwerp, is gemaakt van fluweelzacht en lichaamsveilig siliconen materiaal en stimuleert zowel inwendig als uitwendig.

Bewegend balletje

Maar wat de Massager Rabbit uniek maakt is zijn kleine, masserende balletje in de top voor een doelgerichte G-spot stimulatie. Deze zogenaamde “Pleasure rolling ball” zit verborgen onder de siliconen laag en kan in 3 verschillende snelheden op-en-neer bewegen en dirigeert jou zodoende naar een heerlijk orgasme. In de demonstratie video onderaan de pagina is deze masserende werking goed te bekijken.

7 vibratiestanden

De Massager Rabbit is voorzien van 3 krachtige motoren en heeft 7 verschillende vibratiestanden die je bedient met de drukknopjes op het handvat. De ingebouwde State-of-the-Art geheugenchip helpt jou onthouden welke van de 7 vibratieritmes jij het lekkerst vindt. Het speeltje is 100% waterdicht en oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabeltje. Geluidsniveau is normaal.

Afmetingen:
Lengte: 19.00 cm
Invoerdiepte: 12.50 cm
Maximale diameter: 3.50 cm
Minimale diameter: 2.10 cm

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demo video: Embrace™ Massaging Rabbit

Quick Tips – embrace™ Massage Tickler

Meer Tarzan vibrators

EasyToys Rabbit Vibrator - Paars
Rabbit vibrator - zwart
Drie dubbele rabbit vibrator
Nambi Rose - Roze/Zwart
Dorr Iora - Zwart
Happy Rabbit Realistische Vibrator
Happy Rabbit G-Spot Vibrator
The Love Swan Vibrator
Lelo - Ina 2 Purple
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
LELO Soraya - Zwart
›› Bekijk alle Tarzans

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.