Heat Flushed Verwarmende Rabbit Vibrator

Heat Flushed Verwarmende Rabbit VibratorVan de Heat Flushed rabbit vibrator wordt Greet pas écht HEET. In de schacht van dit unieke speeltje zit namelijk een zelf verwarmend element dat met een druk op de knop binnen 5 minuten tot wel 42 graden celsius kan opwarmen. Nooit meer last van kouwe voete! Máár, zo vroeg ik mij af: hep ut nut? Na wat onderzoek kan ik je vertellen: die extra warmte heeft wel degelijk een functie.

Doordat de vibrator warmer wordt, neemt de doorbloeding toe met als gevolg dat de vagina gevoeliger wordt. De schacht van de rabbit is voorzien van ribbels voor nóg meer stimulatie en de top is gebogen zodat de G-spot optimaal gemasseerd wordt. Dit laatste is vooral prettig in combinatie met die verwarmde top.

De Flushed is gemaakt van zacht en glijvriendelijk siliconen materiaal dat heel comfortabel aanvoelt op de huid. De vibrator heeft 2 krachtige motoren: in de top en in de rabbit. De twee zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. De clitorisstimulator is flexibel en bijzonder fraai afgewerkt. Er zijn in totaal 24 vibratiestanden, elke motor heeft er 12. De standen regel je met de drukknopjes op het handvat. De rabbit is waterproof en oplaadbaar met bijgeleverd USB-kabeltje.

Afmetingen:
– Lengte: 22.00 cm
– Invoerdiepte: 12.00 cm
– Maximale diameter: 3.50 cm
– Minimale diameter: 2.80 cm

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video

De maker van deze HEAT vibrators is het bekende XR Brands. De directeur Rebecca Weinberg vertelt over dit nieuwe product:

“There’s nothing quite like sensation play and temperature is an essential feature that’s missing from the luxury market, which is why we created Heat. Heat gives consumers a little ‘extra’ with their high-end purchase and it’s remarkable what a difference adding some warmth to a sex toy can make. Heat was designed for people who hate the chilly ‘shock’ that can come from a cold sex toy against bare skin, and every design reaches the perfect temperature in mere minutes.” (bron: ean-online.com, online magazine voor de sextoy industrie)

Zelf verwarmende vibrators van HEAT

Flushed Verwarmende Rabbit Vibrator - Roze
Spark Verwarmende Rabbit Vibrator - Roze
Blaze Verwarmende G-Spot Vibrator - Roze/Zwart

Meer Tarzan vibrators

EasyToys Rabbit Vibrator - Paars
Rabbit vibrator - zwart
Drie dubbele rabbit vibrator
Nambi Rose - Roze/Zwart
Dorr Iora - Zwart
Happy Rabbit Realistische Vibrator
Happy Rabbit G-Spot Vibrator
The Love Swan Vibrator
Lelo - Ina 2 Purple
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
LELO Soraya - Zwart
›› Bekijk alle Tarzans

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.