Lady Bi Rabbit Vibrator

Lady Bi Rabbit VibratorIk ben gek op hutspot, maar wat is de A-spot? Ik heb geen flauw idee. En ik wil het weten, want de Lady Bi Rabbit Vibrator van Fun Factory is speciaal ontworpen om zowel de uitwendige clitoris als de inwendige A-spot te verwennen.

De G-spot weet ik te vinden, die zit aan de binnen-buikzijde van je vagina, 3 tot 5 centimeter van de ingang. Deze erogene zone kun je seksueel prikkelen door twee vingers in te brengen en te krommen en op-en-neer te bewegen. Maar een G-spot vibrator met zijn gebogen top werkt vaak beter.

Waar zit de A-spot?

De A-spot bevindt zich veel dieper in de vagina, ongeveer twee keer zo diep als de G-spot, vlak voor de baarmoedermond. De A-spot wordt ook wel toepasselijk de ‘deep spot’ genoemd. WikiPedia heeft het over de AFE zone (Anterior fornix erogenous zone). Om een saai verhaal kort te maken: een A-spot orgasme wordt door de meeste vrouwen als explosiever ervaren dan een ‘gewoon’ G-spot orgasme.

Er is alleen één klein probleempje met die A-spot, lees ik op WikiPedia. Niet elke vrouw is gevoelig voor het stimuleren van deze erogene zone en is zij daar wel gevoelig voor dan kan het wel 15 minuten duren totdat het eerste orgasme zich aandient. Ik kan je dit vertellen: na 15 minuten wachten is mijn hutspot koud geworden!

Waarom kiezen voor de Lady Bi Rabbit Vibrator?

De Lady Bi Rabbit is een heel goede Tarzan vibrator, maar niet omdat hij de A-spot zo geweldig weet te stimuleren. Ik geloof niet zo in al die zogenaamd ‘speciale plekjes’, zoals de G-Spot, A-spot en de U-spot (die bestaat óók!). Het is gewoon zo dat de gehele vagina vol zit met zenuwen die seksueel te prikkelen zijn. De kracht van de Lady Bi Rabbit zit ‘m in zijn dual-action mogelijkheid, wat inhoudt dat de vibrator tegelijkertijd de uitwendige clitoris en de inwendige vagina prikkelt. Doordat de gehele vagina optimaal wordt gestimuleerd, ervaren de meeste vrouwen een explosief orgasme.

Maar om de gehele vagina te kunnen bedienen, heb je een Tarzan nodig met een lange schacht. De Lady Bi Rabbit heeft een schacht van ruim 22 cm. en kan daarmee diep in de vagina komen en alle gevoelszenuwen prikkelen.. Fun Factory schrijft op haar website:

“Does size matter? Depends what you want. If you want to be wetter, more turned on, and to experience deeper sensations than ever before, then you want a long, strong vibe that’s going to hit your a-spot, the area close to the cervix that has been shown to amp up arousal.”

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video Lady Bi Rabbit Vibrator van Fun Factory

Meer vibrators van Fun Factory

Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Roze
Lady Bi Rabbit Vibrator - Paars
Miss Bi Rabbit Vibrator - Zwart
Big Boss G5 Realistische Vibrator - Roze
Tiger G5 Vibrator - Zwart
Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator - Roze
Vibrator Tiger G5 - Paars
Sharevibe Koppel Vibrator - Paars
Amorino MiniVibe 4 - Neon Blauw
Bouncer Dildo Met Metalen Balletjes - Zwart
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.