Satisfyer Pro G-Spot Rabbit luchtdruk en vibraties

De luchtdruk vibrator trilt niet maar zuigt zachtjes aan de clitoris met pulserende luchtdrukgolven. Veel vrouwen vinden deze vorm van stimulatie heerlijk. Met bijvoorbeeld de Womanizer, de bekendste luchtdruk stimulator, komen zij makkelijk en intens klaar, vaak meerdere keren na elkaar. De Womanizer is een zogenaamde opleg vibrator, die gebruik je alleen uitwendig. Dit type vibrator is dus niet ideaal voor dames die óók graag wat in hun vagina voelen.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit luchtdruk vibrator

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit luchtdruk vibratorVoor hen is er nu de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit luchtdruk vibrator. Deze dual-action vibrator stimuleert zowel uitwendig, de clitoris, als inwendig, de G-spot, maar bovendien combineert het apparaat de twee populairste stimulatie vormen: luchtdruk en vibraties. Bij een normale rabbit trilt de clitoris stimulator, maar die van de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit kan zachtjes zuigen met pulserende luchtdrukgolven.

De lange schacht van de Satisfyer Pro G-spot Rabbit is een heel klein beetje gebogen zodat hij met zijn krachtige vibraties de G-spot weet te prikkelen. Zowel de schacht als de clitoris stimulator zijn buigzaam en buigen mee met het lichaam voor optimaal comfort. De vibrator is volledig gemaakt van body-safe siliconen, waardoor het speeltje heerlijk zacht aanvoelt en gemakkelijk glijdt. Het handvat is zo ontworpen dat je zelfs tijdens de meest spannende momenten verzekerd bent van een goede grip.

Er zijn in totaal 10 vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patronen, en 11 luchtdruksnelheden. Het apparaat heeft twee stille motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. Alle functies zijn eenvoudig te regelen met drukknopjes op het handvat. De luchtdruk vibrator is 100% waterdicht en USB oplaadbaar met de bijgeleverde magnetische oplaadkabel.

Eigenschappen:
– G-spot en clitorisstimulatie
– Luchtdruk en vibraties
– 2 motors
– 11 luchtdrukstanden
– 10 vibratiestanden
– Waterdicht
– Body safe siliconen
– Oplaadbaar
– Stil

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Alle Satisfyer Pro modellen

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl