Spark 9X Self-Heating Rabbit Vibrator Pink

Spark 9X Self-Heating Rabbit Vibrator PinkMet de Spark 9X Self-Heating Rabbit Vibrator van het merk Heat heb je nooit meer last van koude voeten. In de schacht van deze bijzondere vibrator zit een zelf verwarmend element dat met een simpele druk op de knop tot wel 38 graden celsius kan opwarmen. Binnen 3 tot 5 minuten is die temperatuur al bereikt. Die warmte ‘boost’ voelt heel aangenaam aan, maar heeft ook een duidelijke functie: doordat de vibrator warmer wordt, neemt de doorbloeding toe met als gevolg dat de vagina gevoeliger wordt. Maar bovendien voorkom je met een vooraf verwarmde vibrator die nare ‘schok’ van een koude sextoy tegen de warme huid.

Spark 9X Self-Heating Rabbit Vibrator PinkDubbele stimulatie + extra warmte

De Spark is een rabbit vibrator en stimuleert zowel de clitoris als de G-spot. Deze ‘dual action’-mogelijkheid geeft de meest effectieve stimulatie omdat de gehele vagina onder handen wordt genomen. De schacht is ietwat gebogen zodat de G-spot optimaal geraakt wordt. De Spark heeft 2 motoren: in de top en in de stimulator. Ondanks deze power is het speeltje zeer stil tijdens gebruik.

7 vibratie snelheden en 9 pulsatie patronen

Er zijn 7 vibratie snelheden en 9 pulsatie patronen, eenvoudig te bedienen met de drukknopjes op het handvat. De vibrator is gemaakt van 100% veilig en huidvriendelijk siliconen, een materiaal dat zacht aanvoelt en glijvriendelijk is. De Spark is waterdicht, zodat je ermee onder de douche en in bad kunt. Schoonmaken gaat eenvoudig: gebruik een milde zeep en warm water. De vibrator is alleen geschikt voor glijmiddel op waterbasis, een ander type glijmiddel beschadigt de siliconen laag.

‘Spark’ betekent VONK en “VONKEN” doet hij. Je komt KNETTEREND klaar! 😁

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video Spark 9X Self-Heating Rabbit Vibrator

De maker van deze HEAT vibrators is het bekende XR Brands. De directeur Rebecca Weinberg vertelt over dit nieuwe product:

“There’s nothing quite like sensation play and temperature is an essential feature that’s missing from the luxury market, which is why we created Heat. Heat gives consumers a little ‘extra’ with their high-end purchase and it’s remarkable what a difference adding some warmth to a sex toy can make. Heat was designed for people who hate the chilly ‘shock’ that can come from a cold sex toy against bare skin, and every design reaches the perfect temperature in mere minutes.” (bron: ean-online.com, online magazine voor de sextoy industrie)

Self-Heating vibrators van HEAT

Flushed Verwarmende Rabbit Vibrator - Roze
Blaze Verwarmende G-Spot Vibrator - Roze/Zwart
Spark Verwarmende Rabbit Vibrator - Roze

Meer Tarzan vibrators

EasyToys Rabbit Vibrator - Paars
Rabbit vibrator - zwart
Rabbit Vibrator - Blauw
Drie dubbele rabbit vibrator
Nambi Rose - Roze/Zwart
Dorr Iora - Roze
Dorr Iora - Zwart
The Swan Hug Rabbit Vibrator - Roze
The Love Swan Vibrator
Lelo - Ina 2 Purple
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
LELO Soraya - Zwart
›› Bekijk alle Tarzans

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl