King Cock Dubbele Penetratie Vibrator – 24 cm

De King Cock Dubbele Penetratie Vibrator is een kwalitatief goede vibrator met een lekkere vibratie die zowel de vagina als anus heerlijk weet te stimuleren. Een dubbele stimulatie levert meestal een heftiger en intenser orgasme op, daarover heb ik al vaker geschreven op mijn blog. Wanneer vrouwen met zichzelf spelen vergeten zij vaak de anus, maar dit kleinste gaatje is óók een erogene zone. En wist je dat de gevoelszenuwen in en rondom de anus lijken op die van de zenuwen in de clitoris en de vagina? Het voelt dus om die reden lekker wanneer de anus gestreeld, gemasseerd en gepenetreerd wordt.

De King Cock Dubbele Penetratie Vibrator bestaat uit twee penissen die realistisch zijn vormgegeven, met gladde, welgevormde eikel en aderen op de stam voor extra stimulatie. De ballen ontbreken, maar met de handige draaiknop onderaan kun je óók leuk spelen. Daarmee regel je namelijk multispeed de vibraties.

De vibrator heeft 2 krachtige motoren en is gemaakt van PVC rubber dat ftalaat-vrij, latex-vrij en hypoallergeen is. De vibrator is 100% waterdicht, heel buigzaam en met de stevige zuignap kun je hem stevig vastzetten op een vlakke ondergrond voor handsfree plezier. Voor optimaal comfort adviseren wij een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Schoonmaken doe je met een toycleaner en een schone doek.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Meer dubbele penetratie vibrators

Proposition
Vibrator Natural Double Penetrator
Dubbele Realistische Vibrator - Paars
Drie dubbele rabbit vibrator
Triple Vibe Tarzan - Roze
Jülie Dubbele Vibrator G-Spot - Zwart
Drievoudig Plezier Vibrator
Driedubbele vibrator met 7 vibraties
Bon Aparte - Paars
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.