Roterende Vibrator Met Parels van EasyToys

Roterende Vibrator Met Parels van EasyToysWat is een vibrator? Domme vraag! Of toch niet? Volgens WikiPedia “is een vibrator een elektrisch apparaat dat mechanische trillingen voortbrengt. Meestal wordt dan een apparaat bedoeld voor het stimuleren van seksuele gevoelens of het gebruik bij een erotische massage”.

Dit lemma is volgens mij geschreven door een heel oude bejaarde. (Een trillende?) Want een vibrator kan tegenwoordig veel meer dan vroeger.

Roterende Vibrator Met Parels van EasyToys

roterende-vibrator-2VibratorPlaza.nl verkoopt bijvoorbeeld vibrators die kunnen: stoten (met de kop), beffen (met luchtdruk), slaan (met heel zachte siliconen ticklers) en pulseren (op de beats van jouw favoriete muziek). Zo ontstaat het kloppend lid van Jantje Smit. Er bestaan ook zogenaamde Glow-in-the-dark vibrators, deze gaan gloeien in het donker. Zo wordt een dom wicht toch nog een LICHT.

En wat te denken van de opblaasbare vibrators (sommige exemplaren kunnen tot wel het 3 dubbele worden opgepompt) en exemplaren die harder beginnen te vibreren naarmate de vagina vochtiger wordt? Helemaal geweldig is de ‘Gushing vibrator’ van het merk Trinity Vibes. Deze kan met een druk op de knop kunstsperma spuiten. Als jij klaarkomt, brult Tarzan ook!

Nu nog een vibrator die óók de ramen kan lappen! *Zucht* Die bestaat niet. Maar wat dacht je van een piemel die met zijn eikel rondjes kan draaien? Daar word je blij van. De roterende vibrator met parels van EasyToys kan niet alleen trillen, het apparaat kan óók met zijn kop roterende bewegingen maken en de kralen in de schacht draaien vrolijk mee, wat voor een heerlijke inwendige massage zorgt.

roterende-vibrator-3Roteren kan de vibrator in 6 verschillende snelheden. Ook kun je de richting van de diverse rotaties bepalen. Je hebt zo jouw draai gevonden met de eenvoudig te bedienen drukknopjes op het handvat. Het geluidsniveau is normaal.

De vibrator heeft een realistisch uiterlijk met een eikel en aderen rond de schacht, wat een extra lekker gevoel oplevert. Het speeltje is gemaakt van TPR, wat een zacht en buigzaam materiaal is. Er zitten in dit product geen weekmakers, dus je kunt het veilig gebruiken.

Lengte is 22,50 centimeter (invoerdiepte: 14,50 cm.) en de diameter is een heel prettige, niet al te dik: 2,50 – 3,00 cm. Maak de vibrator na gebruik eenvoudig schoon met een toycleaner en hij ligt meteen weer klaar voor jouw volgende gebruik.

Exclusief 4x AAA Batterijen.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Verkrijgbaar in de volgende kleuren

Meer roterende vibrators

EasyToys Stotende Rabbit Vibrator - Roze
EasyToys Rabbit Vibrator - Paars
Prostate Twister - Prostaat-/G-spotvibrator
Drievoudig Plezier Vibrator
Swan Adore Power Vibrator
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.