Spuitende Vibrator en dildo kopen

Spuitende Vibrator en dildo kopenVibrators gaan er steeds realistischer uitzien. Dat is leuk als je zin hebt in die heerlijke lul van jouw lief (mocht hij even pleite zijn, jouw lief) of wanneer je terugverlangt naar dat fantastisch grote apparaat van je EX (zijn PIK mis je nog elke dag!). Er bestaan zelfs vibrators die automatisch kunnen STOTEN. Lees hier. Maar hoe echt sommige vibrators ook lijken, ejaculeren als een natuurlijke penis kunnen ze niet.

Daar bracht het Duitse bedrijf You2Toys verandering in toen het de roze spuitende vibrator op de markt bracht. Van deze lul word je pas echt NAT! De spuitende vibrator kan vloeistoffen zoals kraanwater of kunstsperma opzuigen en wanneer je in de vibrator knijpt zal hij deze vloeistof eruit spuiten. Of erin spuiten, kwestie van gevoel.

De vibrator heeft een realistisch design met een eikel, ballen en een ader-achtige textuur op de schacht. Het speeltje is buigzaam en gemaakt van veilig ABS en is geschikt voor zowel penetratie als clitorale stimulatie. Pas eenvoudig de vibratie sterkte aan met de draaiknop aan de onderkant en werk in jouw eigen tempo toe naar een heerlijke climax.

Met deze cumshot vibrator beleef je een geweldige levensechte ervaring.

Nieuw: de spuitende Tarzan vibrator

Onder zie je al onze spuitende dildo’s en vibrators

King Cock Spuitende Dildo 30 cm - Zwart
Realistische spuitende penissleeve
King Cock Spuitende Dildo 25 cm - Huidkleur
King Cock Spuitende Dildo 20 cm - Huidkleur
Spuitende Vibrator - Roze
Hydro Blast Spuitende Buttplug

Weet je waar ik het spuitende speeltje soms ook voor gebruik? Ik spuit voor straf mijn kat er mee nat als hij weer eens zeiknat van de regen op bed springt. Maar Poespoes is inmiddels als de dood voor vibrators.

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.