Voordelige Realistische Vibrators van EasyToys

Voordelige Realistische Vibrators van EasyToysEr zijn vrouwen die tegen hun planten praten. Daar bloeien zij van op – de vrouwen. Mannen doen soms ook raar: die lullen tegen hun paal. Het is een vorm van liefde, denk ik. Er zijn kerels die zo gehecht zijn aan hun geslacht dat zij hun vriend een naam geven. Meestal een korte naam, zoals: Fred, Evert, Piet, Zwarte Piet of Allah (is groot). Of trap ik nu iemand op zijn pik?

Realistische Vibrators van EasyToys – € 19.95

Het merk EasyToys heeft zijn nieuwste realistische vibrators óók korte mannennamen gegeven. Mag ik je voorstellen aan De Familie Knots: Tony, Sam, Bruce, Dan, Phil, Logan en Steve. Alle vibrators zijn gemaakt van zacht en soepel materiaal dat levensecht aanvoelt. Van binnen is de kern hard, wat nodig is om te kunnen penetreren. De dikke buitenlaag is extra zacht voor optimaal comfort.

Aan de onderkant zit een zwarte draaiknop waarmee je in een handomdraai de vibraties regelt, van zacht strelend tot hard masserend. Het geluidsniveau is zeer stil. Alle pikken hebben vanzelfsprekend een mooie eikel en aderen rond de schacht, maar zij verschillen toch van vorm en huidstructuur. Daarom vraag ik aan de leden van de Familie Knots: “Vertel even kort iets over jezelf…” (Lees verder na het overzicht.)

Dan Realistische Vibrator
Phil Realistische Vibrator

Steve Realistische Vibrator

“Mijn naam is Steve en mijn stijve is 19 cm. lang (invoerdiepte: 14 cm.) en mijn omtrek is 4.30 cm. Ik ben een echte lul, maar heb een kleine eikel en mijn schacht is licht geaderd. Mijn onderkant is geribbeld voor extra stimulatie. Ik begin te trillen als je aan mijn draaiknop draait.”

›› Bekijk Steve Realistische Vibrator

Dan Realistische Vibrator

“Ik ben Dan. Ik ben niet snugger maar wel lekker. Mijn lengte is 20,5 cm. (invoerdiepte: 16 cm.) en de diameter is 4,70 cm. Mijn eikel is groter dan die van mijn broer Steve en mijn aderen zijn wat dikker. Draai maar flink aan mijn draaiknop. Als ik ga trillen dan ga jij gillen.”

›› Bekijk Dan Realistische Vibrator

Bruce Realistische Vibrator

“Ik ben Bruce. Beetje een kneus. Mijn rug is licht gebogen en ik heb een spitse eikel. Aderen? Mwah. Maar(!) ik sta ALTIJD voor je KLAAR. Tsja. Daar sta ik dan. Ik tril niet maar beef. ”

›› Bekijk Bruce Realistische Vibrator

Logan Realistische Vibrator

“Ik heet Logan en ben het opdondertje van de familie. Ik ben klein(er), zacht en traploos regelbaar. Maar vergis je niet: ik ben een echte realistische vibrator. Met een harde kern en een dikke zachte buitenlaag. Onderaan mijn schacht zijn stimulerende nopjes geplaatst. Lengte: 18.50 (invoerdiepte: 14 cm.) en mijn omtrek is 4.70 cm. Weet je hoeveel ik kost? € 19,95. Ik ben een pikkie voor een prikkie!”

›› Bekijk Logan Realistische Vibrator

Sam Realistische Vibrator

“Hoi, ik ben Sam. Ik ben de dikkerd van de familie. Mijn diameter is 5.70 cm. Dik maar lang: 20.50 cm. (invoerdiepte: 12 cm.) Onderaan mijn schacht zitten stimulerende nopjes. De schacht loopt breed uit waardoor ik ook anaal gebruikt kan worden.”

›› Bekijk Sam Realistische Vibrator

Phil Realistische Vibrator

Phil: “Ik heb GEEN zin. Ik heb NOOIT zin.” ›› Bekijk Phil Realistische Vibrator

Tony Realistische Vibrator

“GA TOCH ALLEMAAL OPZIJ !!! STELLETJE SLAPPELINGEN !!! HIER IS TONY !!! MATEN: 19.50 CM. LANG (INVOERDIEPTE: 13 CM.) EN DIAMETER: 3.60 CM. IK HEB NIET ALLEEN EEN SPITSE TOP MAAR OOK HELE STERKE ADEREN. KREUNEN ZUL JE, KRENG !!! EN ONTHOUD DIT GOED: IK BEN DE ENIGE VAN DE FAMILIE MET BALLEN !!!

›› Bekijk Tony Realistische Vibrator

Phil: “Schreeuw niet zo. ZAK !!!”

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.