Jump Egg tril eitjes van EasyToys – Met draadloze afstandsbediening

Tril eitjes zijn nog steeds bijzonder populair. Vooral bij avontuurlijke koppels. De speeltjes zijn vaak op afstand bestuurbaar, zodat je er spannende spelletjes mee kunt spelen op openbare plekken. Denk aan een chique restaurant, drukke treincoupé of volle moskee. Volle moskee? Waarom niet, sommige trileitjes zijn ook geschikt voor anaal gebruik, zodat ook mannen er plezier van hebben.

Vandaag vertel ik je alles over de Jump Egg tril eitjes van EasyToys – Met draadloze afstandsbediening

Wat zijn goede trileitjes?

Maar plezier geven de eitjes alleen als ze een beetje krachtig kunnen trillen, lekker zacht aanvoelen, makkelijk zijn in te brengen en weer te verwijderen en ook niet onbelangrijk: als de speeltjes stil zijn tijdens gebruik. Dat laatste is cruciaal in de stiltecoupé. Trileitjes met draadloze afstandsbediening zijn alleen spannend als ze een groot bereik hebben. En als de remote het ook goed doet en niet onverwachts begint te haperen. Kortom, ben je van plan een trilei te kopen, schaf dan een goede aan. Mijn advies: laat te goedkope modellen links liggen, vanaf zo’n € 34.95 (adviesprijs) heb je een heel redelijke te pakken. De beste trileitjes kun je kopen vanaf € 49,95.

Jump Egg tril eitjes van EasyToys

Jump Egg tril eitjes van EasyToysJump Egg tril eitjes van EasyToysDe Jump Egg vibratie eitjes van het Nederlandse merk EasyToys zijn een goede keuze. Er zijn twee verschillende modellen: een gladde en een geribbelde. Allebei hebben ze een ietwat gebogen top voor optimale stimulatie. De eitjes zijn gemaakt van zachte, gladde siliconen waardoor ze aangenaam over de huid glijden. Vanzelfsprekend is het materiaal volledig veilig voor het lichaam.

Ga je de Jump Egg vibratie eitjes buitenshuis gebruiken, dan kun je je hart ophalen. De draadloze afstandsbediening heeft een bereik van maar liefst 20 meter en de eitjes trillen heel stil. De Jump Eggs zijn oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel. Na 1 uur laden is de accu vol. Met een volle accu kun je ± 50 minuten spelen.

Het spanningselement van de eitjes zit hem niet alleen in het niet ontdekt worden op openbare gelegenheden. Het is vooral spannend dat jouw partner de controle heeft over het speeltje dat jij draagt. Hij of zij bepaalt wanneer het eitje aan gaat en op welke stand; begint jouw lief in de laagste stand of knalt de bruut hem meteen in standje 10? *gil* Heel geschikt tijdens het voorspel, gewoon lekker samen in bed. De Jump Egg vibratie eitjes hebben 10 standen, van zacht strelend tot hard masserend. De 10 vibratiestanden zijn te bedienen met de remote-control maar ook met de drukknop op de toy zelf.

Afmetingen: 18.50 x 3.20 cm. Invoerdiepte: 8.50 cm. Alle foto’s vind je in de shop.

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl