We-Vibe Vector is een goede prostaat vibrator

We-Vibe Vector is een goede prostaat vibratorProduct: We-Vibe Vector
Waar te koop: VibratorPlaza.nl
Prijs: € 139,00

De beste vibrators voor dames worden al ruim 10 jaar lang gemaakt door het Canadese merk We-Vibe. Heren kennen We-Vibe misschien van hun effectieve koppel vibrator, de We-Vibe Sync, of van hun sublieme mini vibrator, de Tango. De Tango vibreert zó diepgaand en intens dat ook een man er veel plezier aan beleeft. Hij kan de Tango laten trillen tegen de penis, vlak onder de eikel. De trillingen zullen hem doeltreffend naar een orgasme brengen. De Tango is ook geschikt om te gebruiken rondom de gevoelige anaal streek, maar het dunne staafje is te klein om in de anus zelf te stoppen. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, ontwikkelde We-Vibe hun eerste prostaat vibrator: Vector. Afgaande op de vele reviews die over de We-Vibe Vector zijn verschenen, kunnen we concluderen dat de We-Vibe Vector een heel goede prostaat vibrator is. Je kunt hem kopen bij Vibratorplaza.nl.

Tekst gaat verder…

›› Bestel de We-Vibe Vector

In het kort

De We-Vibe Vector masseert zowel de prostaat als het perineum (het gevoelige gebied tussen de testikels en de anus). De Vector heeft een verstelbare kop en een flexibele basis waardoor de toy comfortabel zit. Afmetingen: 11.00 cm (lengte – invoerdiepte: 9 cm.); 2.87 cm (maximale diameter) De We-Vibe Vector heeft 10+ vibratiestanden en is met zowel de knop aan de onderzijde van de basis als de draadloze afstandsbediening te bedienen. Ook is het mogelijk om de We-Connect App van We-Vibe te gebruiken. Het speeltje is volledig waterdicht en is gemaakt van zijdezacht siliconen materiaal. Je kunt de Vector opladen door middel van een USB-kabel die je bevestigt aan de magnetische puntjes onderaan de basis. Na gebruik is de We-Vibe schoon te maken met wat milde zeep en/of toy cleaner. De remote is niet waterdicht. Bij de Vector krijg je een luxe opbergzakje waarin de toy stofvrij kan worden bewaard.

Waarom een topper?

Waarom een topper?Afgaande op de vele reviews die over de We-Vibe Vector zijn verschenen, kunnen we concluderen dat deze prostaat vibrator een topper is. Daarvoor zijn de volgende redenen:

Diepe vibraties

1. De We-Vibe Vector heeft een goede, krachtige vibratie. De trillingen zijn ook in de lage standen diepgaand en ze voelen intens aan. Sextoy testers beschrijven de vibraties van de Vector zo: “The vibrations are good and strong with a nice level of rumble.” Er bestaan prostaat vibrators die nóg krachtiger trillen, maar dat gezegd hebbende: de We-Vibe Vector voelt erg fijn aan. Dat heeft ook te maken met het feit dat de Vector verstelbaar is (zie verder punt 2.). Daardoor oefent de kop altijd de juiste hoeveelheid druk uit op de prostaat.

Volledig verstelbaar

In het kort2. De We-Vibe Vector is volledig te verstellen. Dat geldt voor zowel de kop als voor de basis die het perineum masseert. Doordat de Vector volledig verstelbaar is zit de toy altijd bij elke man als gegoten. Deze belofte maakt de Vector ook echt waar. Als de vibrator eenmaal is ingebracht, dan zit hij zo lekker dat je relaxed achterover kunt gaan leunen en handsfree kunt genieten. Je kunt de vibrator bedienen met de remote controle. Dat gaat op zich heel eenvoudig, maar mannen die erg grote handen hebben zullen het kastje waarschijnlijk te klein vinden. Zij kunnen beter gebruik maken van de We-Connect App. Zo kun je jouw eigen mobiele telefoon gebruiken als regelaar. Dat werkt erg handig. Bovendien kun je met die app zelf vibratie patronen maken. Maar nodig is dat niet. Je hebt waarschijnlijk genoeg aan de 10 standaard vibratie standen en je kunt switchen tussen de 2 verschillende motors: de ene motor is van de top en de andere van de stimulator van het perineum. Het switchen geeft je de mogelijkheid tijdens een sessie te beginnen met wat perineum-plagerij, alvorens je jezelf inwendig gaat masseren.

Stille motor

3. De We-Vibe Vector zit comfortabel, is licht in gewicht en voelt heel solide aan. Bovendien is de vibrator heel stil tijdens het gebruik. Genieten geblazen!

Product: We-Vibe Vector
Waar te koop: VibratorPlaza.nl
Prijs: € 139,00

Lees ook: De beste vibrators voor koppels

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.