Rocks Off RO-80 – Kleine, krachtige clitoris vibrator

Vandaag schrijf ik over de RO-80 bullet vibrator van het Britse merk Rocks Off. Ik doe dat in een grappig kort verhaal over Anne en Amadi die deze kleine, krachtige clitoris vibrator gebruiken als zij met elkaar vrijen. De Rocks Off RO-80 is te koop in verschillende uitvoeringen. Bekijk ze op deze pagina. Of lees mijn review. Veel plezier met mijn verhaal. Het wordt heel leuk!

Anne en Amadi en de RO-80 bullet vibrator

Anne zit zich te vervelen. Ze pakt haar mobiel van de bank en opent de datingapp Tinder. En begint te swipen. Naar links. Die is te dik. *swipe* Die te mager. *swipe* Die is eng. *swipe* Die kijkt dom. *swipe* Rare neus. *swipe* WAT EEN OREN !!! *swipe* Moet zich scheren. *swipe* Vieze pukkel. *swipe* Die is… Anne stopt. Ze kijkt naar de profielfoto van Amadi, een pikzwarte Congolees met een stralende glimlach. Amadi ziet eruit als een uit ebbenhout gesneden Afrikaans beeld. Wat een beeldschoon jong, denkt Anne. *knipper* *knipper*

Ze veegt Amadi naar rechts en ziet dat ze een match heeft. Anne stuurt Amadi gelijk een berichtje. Ze verzint iets origineels. Ze schrijft: “Een mooie naam voor een mooie man. Heeft de naam ‘Amadi’ ook een diepere betekenis?” Anne krijgt een berichtje terug. Amadi antwoordt: “Amadi betekent in het Congolees ‘grote boom’. Alle mannen in mijn familie heten zo.”

Anne moet even grinniken. ‘Grote boom?’, denkt ze. ‘Dat klinkt spannend.’ Ze staart even voor zich uit. Dan schrijft ze: “Ik heb zin om vannacht in jouw hele grote boom te klimmen.” Normaal gesproken spreekt Anne nooit met iemand af bij haar thuis, maar voor de mooie, mysterieuze Amadi maakt ze graag een uitzondering.

Het is avond

Het is avond. Er wordt aangebeld. Als Anne de voordeur open doet, ziet ze een boomlange man staan. Het is Amadi. Amadi glimlacht vriendelijk en steekt zijn hand uit. Als Anne Amadi’s hand pakt, trekt ze hem naar binnen en gooit de voordeur dicht. Ze sleurt hem mee achter zich aan de trap op, de gang door, de slaapkamer in. Amadi begint te grinniken. Als Anne op bed gaat zitten, trekt ze haar buit aan zijn shirt naar zich toe. Daarna kijkt ze hem aan en grrromt: “Ik wil je lul zien.” Amadi grijnst zijn tanden bloot. Anne doet de knoop van zijn broek los en ritst vlug zijn gulp open. Daarna sjort ze zijn spijkerbroek naar beneden en met een ferme ruk trekt ze zijn slip omlaag.

Anne’s ogen worden groot. En ze moet even slikken. Zoiets heeft ze nog nooit gezien. Amadi heeft een MINI PIEMEL. Vier centimetertjes lang. In erectie! Geen WOUDREUS maar een WUPPIE. Amadi ziet Anne naar zijn piemeltje staren en begint onbedaarlijk hard te lachen. Hij schatert het uit en roept: “Zit in de familie!!!” Als hij is uitgelachen, stelt hij Anne gerust. “Het komt goed, meisje”, zegt hij. “Echt. Het komt goed!”

Rocks Off RO-80 – Kleine, krachtige clitoris vibrator

Uit zijn broekzak haalt Amadi een kleine, gouden clitoris vibrator die de vorm heeft van een kogel. Het is om precies te zijn de RO-80 Bullet vibrator van het merk Rocks Off. Je kunt hem kopen bij VibratorPlaza.nl. De Rocks Off RO-80 is een van de best verkochte mini vibrators ter wereld. De RO-80 heeft zijn populariteit niet alleen te danken aan zijn grappige uiterlijk en opmerkelijk krachtige vibraties maar zeker ook aan zijn opvallend lage prijs: € 17,95,-.

Bestellen

Sir Luvalot - Bullet Vibrator
Gorgeous Glow in the Dark - Bullet Vibrator
Precious Golden Passion - Bullet Vibrator
Rainbow - Bullet Vibrator
Colour Me Orgasmic - Bullet Vibrator
›› Bekijk alle RO-80mm bullets
›› Bekijk alle Rocks-Off vibrators

De RO-80 is een effectieve clitoris vibrator, ideaal voor pin-point stimulatie. Het kogeltje is slechts 8 cm. lang en smal: 2,00 cm. De RO-80 kun je gebruiken als je alleen met jezelf ligt te spelen, maar deze kleine, compacte vibrator is ook ideaal tijdens seks; bij het voorspel én onder het vrijen. De RO-80 bullet heeft een bijzonder krachtige vibratie, is behoorlijk stil en 100% waterdicht. Je bedient de kogel met de drukknop aan de onderkant. Je kunt kiezen uit 7 verschillende vibratiestanden. De Rocks Off RO-80 bullet vibrator is gemaakt van glijvriendelijk ABS plastic en is daardoor niet alleen glad en duurzaam maar ook veilig voor het lichaam. De bullet werkt op een 1 LR1 batterij. Die wordt meegeleverd zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Grote boom

Die nacht vrijen Anne en Amadi de sterren van de hemel. Met wat extra hulp van de Rocks Off bullet vibrator. Als Anne moe maar voldaan tegen Amadi aankruipt en haar arm om haar ‘grote boom’ heenslaat, zegt ze zacht, wat voor zich uit starend: “Ik vraag me opeens af. Waarom heten alle mannen in jouw familie eigenlijk ‘grote boom’?”
Amadi draait zich naar Anne toe. Hij antwoordt: “In Congo staat een grote boom symbool voor Kracht en Bescherming…”
Anne kijkt hem aan en knikt begrijpend.
“… en voor Vruchtbaarheid en Geboorte.” Amadi ziet de schrik in Anne’s ogen en begint onbedaarlijk hard te lachen. Hij schatert het uit en roept: “Zit in de familie !!! KOMT NOOIT MEER GOED !!!”

Bestellen

Sir Luvalot - Bullet Vibrator
Gorgeous Glow in the Dark - Bullet Vibrator
Precious Golden Passion - Bullet Vibrator
Rainbow - Bullet Vibrator
Colour Me Orgasmic - Bullet Vibrator
›› Bekijk alle RO-80mm bullets
›› Bekijk alle Rocks-Off vibrators

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.