Womanizer Starlet – Kleine en goedkope zuigende vibrator

Dit grappige verhaaltje gaat over Anneke en de Womanizer Starlet zuigende vibrator. Te koop bij VibratorPlaza,nl.

Anneke heeft een mooi leven gehad en nu staat ze voor de hemelpoort. Ze heeft haar rollator thuisgelaten, maar haar handtasje heeft ze meegenomen. Uit gewoonte. Als ze aan de bel trekt, komt Petrus aangerend. In zijn blote kont. Hij heeft alleen iets aan zijn voeten. Geen Jezus sandalen, wat je zou verwachten, maar penis slippers. Te koop bij Shoppie.nl. Anneke moet lachen en denkt: dit lijkt wel een mop. Petrus ziet Anneke naar zijn Grote Heer staren. Als hij zijn hand voor zijn kruis houdt, zegt hij op verontschuldigende toon: “Ik ben naaktloper, ziet u. Thuis naakt op mijn wolk lopen vind ik zó normaal dat ik soms vergeet mijn kleren aan te trekken als ik naar mijn werk ga.” Anneke glimlacht beleefd.

Petrus heet Anneke vriendelijk welkom in de zevende hemel. Als hij naar haar tasje wijst, zegt hij: “Het is niet gebruikelijk dat u iets meeneemt uit het tranendal. Wat zit daar in, als ik vragen mag?”
Anneke antwoordt: “Mijn vibrator.”
Petrus schudt met zijn hoofd en zegt: “Die heeft u in de hemel niet nodig.”
Anneke reageert verontwaardigd: “Nou, ik wèl hoor! Anders kom ik niet klaar.”
Petrus moet hard lachen. Zijn buik schudt op en neer.

Womanizer Starlet – Mini zuigende vibrator

Womanizer Starlet - Mini zuigende vibratorAnneke haalt uit haar handtasje haar Womanizer Starlet Snow. Dit is de kleinste en goedkoopste versie uit de Womanizer-reeks. Te koop bij VibratorPlaza,nl. Prijs: € 69,95 Deze mini Womanizer is door zijn kleine formaat perfect om mee te nemen op reis. Maar hij is ook heel geschikt voor koppels om te gebruiken tijdens het vrijen. De Starlet is slechts 8,50 cm. lang. Je kunt kiezen uit 4 intensiteitsstanden. Dat is niet heel veel (de Womanizer Pro heeft er 12) maar voor sommige vrouwen genoeg. De standen bedien je met het drukknopje aan de voorkant. De Starlet is niet 100% waterdicht, maar alleen spatwaterdicht. De stimulator is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Oplaadtijd 30 minuten, gebruiksduur 30 minuten.

Voordelen: Heel compact, lichtgewicht (70 gram!), goedkoop en zeer effectief. Geschikt om mee te nemen op vakantie en ideaal voor koppels tijdens het vrijen. Hij is trouwens ook handig als je ervan houdt bijvoorbeeld aan je bureau te masturberen met je broek en slip aan. Andere Womanizer modellen zijn daarvoor te langwerpig.
Nadelen: Slechts 4 standen. Korte gebruiksduur, na 30 minuten moet hij aan de lader. Oplaadtijd: 30 minuten.

Hoe werkt de Starlet?

De kleine Starlet is handig, ziet er schattig uit en werkt net als zijn grote broers met de unieke Pleasure Air Technologie. Deze luchtdruktechniek stimuleert de clitoris met pulserende luchtdrukgolven zodat een zuigend en tintelend gevoel ontstaat. De Womanizer Starlet heeft een zuigmondje dat je rondom de clitoris plaatst. Vervolgens wordt de clitoris langzaam in het mondje gezogen. Daarna zullen luchtdrukgolven gaan pulseren, wat een waanzinnig lekker gevoel geeft. Je wordt als het ware afgetrokken, maar dan met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort mini-piemeltje. Het zacht zuigende gevoel heeft veel weg van orale seks, maar dan gecombineerd met stimulatie met de vingers. Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris niet aangeraakt, waardoor het mogelijk wordt meerdere keren achter elkaar tot een orgasme te komen.

Geen stroom

Anneke laat Petrus de Womanizer Starlet zien. Glunderend zegt ze: “Dat ding is HEMELS lekker! Echt GODDELIJK! Heleen van Royen heeft er ook een.”
Petrus: “Heleen van Royen? Leeft die nog?”
Anneke: “Jazeker. Die vrouw blijft eeuwig jong!”
Petrus: “Die zou ik dan graag eens in haar billen knijpen.” Hij geeft Anneke de Womanizer terug en zegt: “Die werkt op stroom. Hier is geen stroom. Het spijt me. Iemand anders moet maar aan uw clit zuigen. We hebben mannen zat.” Dan pakt hij het Grote Boek erbij. Hij slaat het open en bladert er doorheen. “Ik dacht dat ik een paar dagen geleden uw eigen man…”
Anneke onderbreekt hem en zegt: “Ik heb geen man, ik heb een vrouw. Maar Nel is al jaren dood.”
Petrus kijkt op uit zijn boek en met een grote grijns zegt hij: “Maar dan is het probleem toch opgelost? Dan kan Nel toch aan uw clit zuigen?”
Anneke antwoordt: “Jawel, maar Nel zit in de hel.”

Naar de winkel

›› Bekijk alle Womanizers

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.