American Bombshell – Grote Dildo’s en buttplugs

‘Make love not war!’ was een slogan die veel gebruikt werd door hippies tijdens de flowerpowerperiode in de jaren zestig van de twintigste eeuw. Met de American Bombshell collectie van het merk Doc Johnson kun je het allebei: van bil gaan en oorlogje spelen. BOMMEN EN GRANATEN!!! Het merk American Bombshell wordt al sinds 1976 verkocht en bestaat uit een groot aantal heel grote dildo’s en buttplugs die de vorm hebben van wapens, zoals: raketten, kogels, granaten en torpedo’s. Het heetst word je bovenop de ATOOMBOM. *pffffffff* Je komt zó klaar! *poef*

De American Bombshell toys zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en grijs en ze zijn gemaakt van stevig PVC materiaal dat lekker glad en buigzaam is zodat ze comfortabel aanvoelen tijdens het gebruik. De buttplugs zijn voorzien van een platte onderkant zodat ze niet naar binnen kunnen schieten. De dildo’s zijn vaak realistisch vormgegeven, compleet met eikel, aderen en ballen.

American Bombshell - Grote Dildo's en buttplugsIn de shop van dildootjes.nl staat een review van een klant die zich BBLover noemt. Zij schrijft over de Shell Shock Grote ronde dildo (zie foto) het volgende:

“Niet goedkoop, maar wat een ding. Het koste even moeite om hem er in te krijgen. Maar het gevoel van gevuld zijn als hij er inzit is geweldig. Dankzij de zeer gladde vorm erg plezierig qua gevoel. Ideaal: Deze er in en dan de Womanizer gebruiken om klaar je komen. Je weet niet wat je overkomt!”

Scroll omlaag om de gehele collectie te bekijken. Of klik hier om direct naar de winkel te gaan. In de onderstaande video krijg je een demonstratie te zien van de American Bombshell Bunker Buster, een heel grote dildo.

Video

American Bombshell collectie

American Bombshell Ballistic
Rockeye Grote Dildo - Gun Metal
American Bombshell Bunker Buster
Buttplug geribbeld 22 centimeter
Ronde brede dildo grijs
American Bombshell B-10 Torpedo Gun Metal
American Bombshell B-10 Warhead Gun Metal
Fat Man - Zwart
American Bombshell B-7 Torpedo Gun Metal
American Bombshell B-7 Warhead Gun Metal
American Bombshell Plug Little Boy
›› Bekijk de American Bombshell collectie

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.