Kleine dildo European Lover Small

Kleine dildo European Lover SmallZie hem eens staan! Zo dapper! Dit lulletje schaamt zich nergens voor. En waarom zou hij ook? Hij is zeker van zichzelf, want hij weet zeker: van deze muis ga jij brullen!

De European Lover Small is een kleine maar vooral ook smalle dildo. Hij is 16 cm. lang (invoerdiepte) en zijn diameter is slechts: Ø 2.3 tot 2.8 cm. De schacht is dun, maar de huidkleurige dildo als geheel zorgt voor een prettige stimulatie door de verdikte eikel en de zeer gedetailleerde geaderde stam. Deze realistische eigenschappen gecombineerd met het heel buigzame materiaal, zorgen ervoor dat de European Lover Small bij elk lekker plekje kan komen.

De European Lover Small dildo is niet alleen lekker om te gebruiken en gemaakt van een goede kwaliteit materiaal, hij heeft ook een zuignap waarmee je hem in bad, tegen de douchewand of ander glad oppervlak kunt vastzetten. En weet je wat ook fijn is? Dit pikkie heb je voor een prikkie.

Naar de winkel

Product: European Lover – Small
Waar te koop: Vibratorplaza.nl
Prijs: € 19,95

Kleine dildo’s

Inspire Vaginisme Dildo Set - 5 Stuks
King Cock Realistische Dildo - 14 cm
Dildo Crystal Clear Small Dong
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.