Masturbatie handschoen voor anaal en vaginaal vingeren


Masturbatie handschoen voor anaal en vaginaal vingerenFUCK YOU !!! en UP YOURS !!! Dit klinkt misschien niet zo aardig, maar het voelt wel heel lekker met de Pleasure Poker Anaalhandschoen van het merk Master Series. Bekijk in de winkel. Met deze masturbatie handschoen kun jij jezelf of jouw partner vingeren. De Pleasure Poker is gemaakt voor anale stimulatie en diepe prostaat massage, maar met deze handschoen kunnen vrouwen zich natuurlijk ook heerlijk vaginaal vingeren.

Elke vinger voelt anders

De 5 vingers van de Pleasure Poker Textured Glove hebben elk een eigen structuur. De pink is helemaal glad en taps toelopend, de ringvinger heeft dikke ribbels, de middelvinger lijkt op een penis, op de wijsvinger zitten nopjes en de duim is voorzien van kleine ribbeltjes met bovenop de vingertop een bolle kop. Je begrijpt meteen zonder hem te hebben geprobeerd dat deze handschoen heerlijk aanvoelt, want je kunt ermee friemelen, frunniken, frotten en frutten of gewoon maar wat aankutten. Alles wat je doet voelt goed. En heb je niet genoeg aan de 5 vingers, dan ram je gewoon die hele vuist erin. HOPPA!

Tip: Scroll omlaag voor de video. Na de video loopt de tekst door.

Bestellen

Product: Masturbatie handschoen vaginaal/anaal
Waar te koop: Vibratorplaza.nl
Prijs: € 37,95

Demonstratie video Pleasure Poker Textured Glove

Geschikt voor handjob en billenkoek

Geschikt voor handjob en billenkoekDe Pleasure Poker masturbatie handschoen heeft in de palm een zig-zag structuur van kleine maar duidelijk voelbare ribbeltjes. Die zorgen voor een extra opwindend gevoel als je aan het masturberen bent of wanneer je van jouw partner een handjob krijgt. De handschoen is ook ideaal voor erotische massages en stoute billenkoek spelletjes. *klets*klets*

Past altijd

De Pleasure Poker Textured Glove ziet er aan beide kanten hetzelfde uit en hij past aan zowel de linker als de rechter hand. De handschoen is gemaakt van zacht en rekbaar TPR-materiaal en past om iedere hand. De Pleasure Poker is waterdicht waardoor je hem grondig kunt schoonmaken.

Advies: Gebruik voldoende glijmiddel zodat de vingers optimaal glijden.

Bestellen

Product: Masturbatie handschoen vaginaal/anaal
Waar te koop: Vibratorplaza.nl
Prijs: € 37,95

Eigenschapen:
– Multifunctionele handschoen
– Geschikt voor anale en vaginale stimulatie
– Geschikt voor masturbatie en spanking
– Zowel voor links- als rechtshandigen
– Verschillende texturen

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.