Opblaasbare vibrator Red Balloon Dong

Opblaasbare vibrator Red Balloon DongOf meneer een grote piemel heeft, of een wat kleinere piemel heeft, het doet er allemaal geen zak toe. Voor het genot heb je namelijk niet zoveel aan een hele lange omdat alleen de eerste 6 centimeter van de vagina gevoelig is. Weet je wat wèl belangrijk is? Of meneer een beetje een DIKKE heeft, want hoe dikker de penis is, hoe strakker de vagina eromheen zit en hoe groter de wrijving tijdens het neuken. Bij flink wat wrijving zal er meer bloed naar de clitoris stromen, waardoor deze extra gevoelig wordt.

In het kort

Vandaag vertel ik je alles over de Red Balloon Dong opblaasbare vibrator van het merk You2Toys. Prijs; € 49,95. Bekijk in de winkel. Deze rode vibro penis kun je met een handige knijpbal oppompen tot wel 3 keer de standaarddikte. Als de lul lekker dik is, dan schakel je de vibraties in. Dat is BRULLEN GEBLAZEN! De Red Balloon is geschikt voor zowel vaginaal als anaal gebruik, zodat ook mannen van dit speeltje kunnen genieten. Afmetingen: 16,5 cm en een doorsnede van 3,8 cm.  en kan tot het 3 dubbele worden opgepompt.

Rode Vibrerende Penis
›› Bekijk dit product in de winkel
›› Bekijk alle opblaasbare dildo’s
›› Bekijk alle opblaasbare vibrators

Demonstratie video Red Balloon

Waarom een opblaasbare vibrator gebruiken?

Maar weet je wat nóg lekkerder is dan een dikke pik? Een pik die in dikte kan variëren. Maar ik ken geen man die dát kan. De opblaasbare vibrator Red Balloon van het merk You2Toys kan dat wèl. Bekijk in de winkel. Deze rode vibrerende penis kun je oppompen met een handige pompbal. De Red Balloon is 16,5 cm. lang en heeft een standaard diameter van 3,8 cm. De penis kan tot wel 3 keer de standaarddikte worden gevuld met lucht. Die voel je zitten! Mag het wel iets minder? Omdat JIJ geen lucht meer krijgt? Dan laat je met het ontluchtingsventiel eenvoudig wat lucht ontsnappen. Pfffffff Dat lucht op. Op deze manier kun je met de Red Balloon in dikte variëren. Pomp de dildo snel op en laat hem weer snel leeglopen, pomp en daarna weer op, enzovoorts. Wanneer je op deze manier gaat masturberen, dan zal het orgasme heviger worden. Sommige vrouwen lukt het zelfs na wat experimenteren om meervoudige orgasmes te krijgen.

Het orgasme wordt nog intenser als je de vibraties aanzet met de handige schuifknop op de afstandsbediening met kabel. De vibraties zijn traploos te regelen, zo kun je langzaam beginnen en in jouw eigen tempo de spanning opbouwen en toewerken naar het hoogtepunt.

Ook voor anaal plezier

De Red Balloon is geschikt voor zowel vaginaal als anaal gebruik, zodat ook mannen van dit speeltje kunnen genieten. Wanneer je de Red Balloon anaal gebruikt is het lekker te beginnen met een kleine hoeveelheid lucht in de vibrator te pompen, zo kan de sluitspier eerst wat wennen, alvorens die verder wordt opgerekt. Mannen kunnen op deze manier anaal genieten van een opblaasbare vibrator. Vrouwen die de Red Balloon anaal gebruiken en tegelijkertijd hun clitoris masseren zullen ontdekken dat zij door deze combinatie van stimulatie een veel krachtiger orgasme krijgen.

De Red Balloon heeft onderaan een sterke zuignap. Hiermee zet je de vibrator stevig vast op een vlakke ondergrond. Laat je vervolgens over de rode pik zakken… En wat ga je dan doen? Precies:

LEKKER POMPEN !!!

Rode Vibrerende Penis
›› Bekijk dit product in de winkel
›› Bekijk alle opblaasbare dildo’s
›› Bekijk alle opblaasbare vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.