Pulse III Solo Mannen vibrator

Pulse III Solo Mannen vibratorMasturberen is voor de meeste mannen heel normaal. Zó normaal dat zij zich beginnen te vervelen en op zoek gaan naar een sextoy waarmee zij volledig hands-free tot een orgasme kunnen komen. Zo’n seksspeeltje is de Pulse III Solo mannen vibrator van het Britse bedrijf Hot Octopuss. De Pulse III is een van de beste masturbators die wij verkopen omdat deze holle penis vibrator bijzonder krachtig vibreert en daardoor heel effectief werkt. Zonder de masturbator te hoeven op en neer bewegen kun je gemakkelijk tot een bevredigend orgasme komen. De masturbator heeft 6 verschillende vibratiepatronen en is volledig waterdicht. De toy is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.

Vandaag vertel ik je alles over de Pulse III Solo. Hoe deze unieke mannen vibrator precies werkt en hoe het kan dat ook mannen met erectieproblemen of een lichamelijke beperking (spierziekte/dwarslaesie) met de Pulse III Solo tot een orgasme kunnen komen. Je kunt demonstratievideo’s bekijken en reviews lezen. De Pulse III Solo heeft diverse prijzen gewonnen en is een echte aanrader. Bekijk in de winkel.

Naar de winkel

Tip: De goedkopere PULSE III Solo is de beste keuze als je alleen bent. De Duo werkt met een draadloze afstandsbediening en is vooral bedoeld voor koppels.

PULSE SOLO ESSENTIAL Masturbator
Pulse III Duo Masturbator
PULSE SOLO LUX Masturbator Met Afstandsbediening
›› Pulse III Solo Masturbator
›› Pulse III Duo Masturbator

Voor wie geschikt?

Pulse III Solo Mannen vibratorMasturberen mag dan voor de meeste mannen doodnormaal zijn, dat geldt niet voor mannen die tijdelijk of langdurig erectieproblemen hebben. Bij een erectiestoornis wordt de penis minder hard of hij blijft minder lang stijf. Het komt ook voor dat bij seksuele opwinding een erectie uitblijft. Masturberen is ook niet altijd vanzelfsprekend voor mensen met een lichamelijke handicap. Iemand met bijvoorbeeld een spierziekte kan zo weinig spierkracht in zijn armen en handen hebben dat hij zichzelf simpelweg niet kan aftrekken. Voor al deze mannen is de hands-free Pulse III Solo penis vibrator echt een oplossing. Met een slappe penis kun je normaal gesproken niet klaarkomen, maar met de Pulse III Solo Masturbator lukt dat wel. Dat heeft kort gezegd te maken met de unieke manier waarop het apparaatje trilt. Deze schuddende trillingen worden ‘oscillaties’ genoemd. Daarover vertel ik verderop meer.

Oudere man

De Pulse III is niet alleen een masturbatie hulpmiddel voor mannen met erectieproblemen of voor hen die te maken hebben met een lichamelijke beperking, maar ook voor wat oudere mannen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Wanneer die functie nog werkt zal de slappe penis door de bijzondere manier van vibreren langzaam in erectie komen.

Hoe werkt de Pulse III Solo?

De Pulse III Solo is geschikt voor alle mannen die volledig hands-free willen kunnen masturberen en de masturbator is zoals ik eerder heb verteld ronduit een uitvinding voor mannen met een erectiestoornis. De Pulse III wordt een ‘guybrator’ genoemd, oftewel: een mannelijke vibrator voor de penis die hol is van binnen. Hij heeft twee ruime, flexibele vleugels waartussen je de penis schuift. Elk formaat penis past in de oscillator, in zowel slappe als stijve toestand, het maakt niet uit. Zet je het apparaat aan, dan zal de unieke PulsePlate Technology™ met zijn krachtige oscillaties de penis intens gaan stimuleren. Wanneer die functie nog werkt zal de slappe penis langzaam in erectie komen, maar ook in volledig slappe toestand lukt het de Pulse 3 een man tot een orgasme te brengen.

PULSE III Solo & Duo video

Of de penis nu stijf, half-stijf of volledig slap is, het lukt de Pulse III dankzij de unieke PulsePlate Technology™ de penis op zo’n manier te stimuleren dat er een orgasme + ejaculatie volgt. De Pulse 3 is volledig gebaseerd op medische technologie en vibreert niet zoals een gewone vibrator dat doet, maar de masturbator ‘oscilleert’, dat wil zeggen: de toy produceert ‘schuddende’ trillingen op een bepaald frequentiepatroon. Medisch onderzoek heeft laten zien dat trillingen die op een heel specifieke manier worden toegepast mannen onwillekeurig doen laten ejaculeren. De technologie van ‘oscillaties’ bestaat al langere tijd en wordt toegepast bij dwarslaesie patiënten die graag kinderen willen. De zogenaamde ‘oscillaties’ wekken niet alleen gemakkelijk een hands-free orgasme op, het orgasme wordt door mannen veel heftiger ervaren en het voelt bovendien volkomen uniek aan.

Naar de winkel

Tip: De goedkopere PULSE III Solo is de beste keuze als je alleen bent. De Duo werkt met een draadloze afstandsbediening en is vooral bedoeld voor koppels.

PULSE SOLO ESSENTIAL Masturbator
Pulse III Duo Masturbator
PULSE SOLO LUX Masturbator Met Afstandsbediening
›› Pulse III Solo Masturbator
›› Pulse III Duo Masturbator

Uitvinder PULSE III Solo aan het woord

Advies: Bekijk vooral even de tweede en derde video en als je zin hebt lees dit achtergrondartikel. In de tweede video komt de uitvinder van de Hot Octopuss Pulse 3 aan het woord. Het is de Brit Adam Lewis. Hij zegt: “We knew that this toy would be particularly useful for people with mobility issues and erectile dysfunction and when we developed it we made sure it was possible to use it hands free to add an extra dimension of usefulness for some of those people. After launch we had scores of people with disabilities and ED contact us and say that PULSE had enabled them to reclaim sexual pleasure, sometimes for the first time in years. We have been moved to tears by some of the testimonials.”

Seksuologe raadt de Pulse III Solo mannen vibrator aan

Betrouwbare reviews over de Hot Octopuss Pulse III Solo lees je op het zeer informatieve weblog Naked at Our Age van seksuologe Joan Price. In de tweede video vertelt Joan uitvoerig over de Pulse III Solo en ze legt uit waarom ze aanraadt deze masturbator te kopen. Iemand die op het weblog Naked at Our Age over zijn ervaringen vertelt is de bekende Amerikaanse seksuoloog David M. Pittle, Ph.D (leeftijd: 70+). Hij schrijft: “As you can tell, I was excited by the original Pulse, but I’m an out and out fan of the Pulse II. It is without doubt the best vibrator sex toy for men with erectile challenges that I have seen. As a sex therapist often dealing with older men with erectile dysfunction, this is very important to me. I will certainly be recommending this product.” Pittle heeft de PULSE II getest, de opvolger is de verbeterde versie, de Pulse III Solo.

Naar de winkel

Tip: De goedkopere PULSE III Solo is de beste keuze als je alleen bent. De Duo werkt met een draadloze afstandsbediening en is vooral bedoeld voor koppels.

PULSE SOLO ESSENTIAL Masturbator
Pulse III Duo Masturbator
PULSE SOLO LUX Masturbator Met Afstandsbediening
›› Pulse III Solo Masturbator
›› Pulse III Duo Masturbator

Nieuw: De Manta is een krachtig vibrerende sextoy die gemaakt is voor de penis. Beneden zie je hem staan. Volgens bloggers en sextoy testers over de hele wereld is de Manta van Fun Factory een absolute winnaar en een echte aanrader voor koppels. Gebruik ‘m bij een blowjob voor een deep throat gevoel of pak hem erbij als jullie gaan neuken en maak van je penis een vibrator. Laat ‘m maar lekker trillen! Lees er meer over en bekijk de video op deze pagina.

Manta Masturbator - Blauw
Manta Masturbator - Groen

 

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.