Naturel Vibrator – The Poolboy

poolboy-118x300Anja zit tegenwoordig op Aquajoggen. Dat doet ze samen met haar vriendin Tooske. Zo probeert ze haar zwembandjes eraf te krijgen. Vroeger ging Anja als dat nodig was naar de Weight Watchers, maar sinds die met apps werken en een nieuw puntensysteem hanteren, is ze afgehaakt. Watertrappelen samen met Tooske en nog een paar anderen motiveert ook. Sterker nog: Anja was nog nooit zo gemotiveerd, ze is werkelijk niet weg te slaan uit het Amsterdamse Mirandabad. Daar werkt namelijk sinds kort een nieuwe badmeester.

Vroeger waren badmeesters vaak wat oudere, kalende mannen. Anja’s badmeester uit haar schooltijd was ook nog eens klein en dik. Meneer Drijfhout, heette de man. Ze was bang voor hem, het was een driftkikker, rijp voor de psychiater. Op zijn oude dag, zo kwam Anja ter oren, heeft hij er een einde aan gemaakt. Bij het Naaktstrand Noord Texel is hij de Noordzee ingelopen. En volgelopen.

Maar ik drijf af… Ik wilde zeggen…

De badmeesters van tegenwoordig zijn jong, knap en gespierd, zoals die aantrekkelijke strandwachten uit die Amerikaanse televisieserie Baywatch eruitzien. Toen Anja en haar vriendin in het zwembad lagen te wachten op de andere dames, knalde opeens de muziek aan en kwam de nieuwe badmeester wild dansend naar de rand van het zwembad gehuppeld. De Poolboy had geen gewone keurige zwembroek aan, zoals meneer Drijfhout altijd droeg, met van die lange pijpjes, maar de hunk had zich in een heel klein strak en glimmend zwemstringetje gestoken.

Anja keek haar ogen uit en stootte opgewonden Tooske aan en grapte: “Daar word je NAT van!”

Naturel Vibrator – The Poolboy

poolboy2-164x300Tooske moest lachen. “Weet je waar ik nat van word?”, zei ze. “Van mijn nieuwste vibrator. Dat is de The Poolboy naturel vibrator van You2Toys. Die badmeester is 20 cm. lang (invoerdiepte: 16 cm.) en heeft een maximale diameter van 4 cm. De pik zie er realistisch uit; heeft een dikke, gladde eikel, huidplooitjes eronder en ferme aders rond de schacht. Maar hij voelt ook heel echt aan als een stijve lul, gemaakt van siliconen dus heel zacht en erg flexibel. Trillen kan het speeltje op 7 sterktes te regelen met de draaiknop aan de onderkant.”

Opeens ontstond er rumoer in het zwembad. Er werd gejoeld en gelachen, en door de herrie van de muziek heen riepen een paar oudere dames: ♬ DAAR MOET EEN PIEMEL IN !!! DAAR MOET EEN PIEMEL IN !!! ♬ ♪ ♫

Anja keek onthutst naar Tooske, die in de lach schoot en wees naar de knappe, nog altijd dansende Poolboy. “Ik denk dat onze schat…”, begon ze, maar ze stopte. Ze zag Anja’s beteuterde gezicht en zei alleen maar: “Je mag mijn Poolboy vibrator wel een keertje lenen!”

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Meer natuurlijke vibrators

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina:

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.