›› Ga direct naar de webshop https://www.vibratorplaza.nl/

Voorbind dildo & vibrator voor mannen & vrouwen

Voorbind penis vibrator voor mannenEen strapon of voorbind dildo wordt vaak gebruikt tijdens seks tussen twee vrouwen. Maar een vrouw kan ook een dildo voorbinden om daarmee een man anaal te neuken, gewoon als afwisseling in bed en om hem anaal te plezieren, maar ook bijvoorbeeld als onderdeel van een bdsm-spel dat ‘pegging’ wordt genoemd en waarbij de man als sub onderdanig is aan de domina.

Voorbindpenissen heb je in verschillende soorten, voor zowel vrouwen als mannen. De meeste strap-ons zijn puur bedoeld om mee te penetreren en worden voorgebonden met een (elastisch) comfortabel harnas. De riempjes aan het harnas houden de dildo op zijn plaats. De dildo op het harnas heeft vaak een flink formaat (groter in ieder geval dan de gemiddelde lengte en omtrek van de penis) en kan glad van structuur zijn, maar is vaker geribbeld en genopt, voor extra vaginale of anale stimulatie.

In mijn artikel bespreek ik een bijzonder type strap-on: de Voorbind penis vibrator. Wil je niet lezen, maar direct naar het overzicht? Klik dan hier.

Inhoudsopgave

1. Voorbind vibrator voor vrouwen
2. Holle voorbind penis vibrator voor mannen
2.1 Voorbind masturbator
2.2 Grotere penis tijdens het neuken
2.3 Holle strapon erectie-assistent; de oplossing voor erectieproblemen
3. Voorbind penis vibrator kopen
4. Gewone Voorbind dildo (zonder trilfunctie)

1. Voorbind penis vibrator voor vrouwen

Voorbind penis vibrator voor vrouwenEr gaat niets boven een goede vrijpartij. Het blijft alleen jammer dat tijdens de daad de penis alleen kan penetreren en dat die niet tijdens het neuken ook nog eens heerlijk kan vibreren. Voor mensen met bijzondere wensen is de voorbind penis vibrator uitgevonden. De vibrators kunnen eenvoudig op een riem of harnas geplaatst worden met drukknoppen, de leren of elastische verstelbare riempjes houden de penis keurig op zijn plaats. De vibraties zijn traploos en makkelijk in te stellen met een handige afstandsbediening. De kunstpenis is vaak huidkleurig en meestal gemaakt van zacht en buigzaam materiaal, vaak PVC (zonder weekmakers) of rubber. De dildo zelf kan geheel glad zijn, maar de schacht kan ook geribbeld zijn of anderszins gestructureerd. Met ballen of zonder ballen, met zuignap of zonder. De meeste vibrerende dildo’s zijn ook los te gebruiken, dan kan dus een zuignap handig zijn.

Hieronder voorbeelden van vibrerende strapons die je kunt kopen in onze winkel. Onderaan mijn artikel vind je alle artikelen. Ben je op zoek naar strap-ons ZONDER trilfunctie, kijk dan hier.

Ultimate Vibratie Voorbind Dildo set
Double Delight Strap-On
Strap On Venus Penis pink

2. Holle voorbind penis vibrator voor mannen

Wanneer de vibrerende voorbind dildo niet massief maar hol is, kan deze ook door mannen worden gebruikt. Holle voorbind dildo’s voor mannen worden niet alleen gebruikt tijdens seks tussen mannen onderling, maar zeker en misschien wel vaker door hetero-mannen die met de holle strapon hun vrouwelijke partner penetreren, meestal vaginaal, soms ook anaal. Misschien vraag je je af: Waarom zou je als man een voorbind dildo voordoen? Daar zijn meer redenen voor te noemen.

2.1 Voorbind masturbator

Een holle voorbind penis die kan vibreren voelt niet alleen voor de partner heel prettig aan, ook voor de drager zelf. Hij tovert op deze manier zijn gslachtsdeel om tot een ‘voorbind masturbator’. De trillingen van de voorbind ‘masturbator’ stimuleren niet alleen direct de schacht, maar de vibraties bereiken ook de heel gevoelige eikel en prikkelen die optimaal. (Wist je dat in de eikel niet minder dan 4000 gevoelszenuwen zitten?)

2.2 Grotere penis tijdens het neuken

De penis die in het omhulsel van de vibrator wordt geschoven wordt zo niet alleen een stuk langer, maar veel belangrijker voor de partner: de penis wordt ook veel dikker, wat voor extra vaginale wrijving zorgt. Hierdoor ontstaat een optimale stimulatie wat voor haar het diepste en meest bevredigende orgasme oplevert. Met een voorbind penis vibrator verwen je jouw geliefde dus extra en op een bijzondere manier. Ook voor mannen met een te kleine penis, ook wel micropenis genoemd, wordt penetratie weer mogelijk dankzij een voorbind penis.

2.3 Holle strapon erectie-assistent; de oplossing voor erectieproblemen

Holle strapon erectie-assistent; de oplossing voor erectieproblemenHierboven wordt duidelijk dat een langere maar vooral dikkere erectie soms de voorkeur kan hebben. Maar ook voor mannen zonder erectie, die de penis tijdelijk of voor langere duur niet stijf of niet hard genoeg kunnen krijgen is de Voorbind penis vibrator natuurlijk een uitkomst. Er zijn zelfs artikelen die speciaal ontworpen zijn voor mannen met erectie-problemen. De best verkochte voorbind dildo voor mannen is de zogenaamde Hollow strap-on vibe Erection assist, oftewel: de Grote vibrerende erectie-assistent van het merk Size Matters. De stijve of slappe(re) penis past in het imposante latex omhulsel. Je kunt de batterijen activeren zodat de opwindende trillingen actief worden. Je kunt variëren met de vibraties en de handige, verstelbare bandjes passen om elke taille.  Het omhulsel heeft de volgende afmetingen: 16,5 cm lengte en 4,2 cm diameter op het breedste punt. Bind je de Hollow strap-on vibe voor, dan kun je jouw geliefde heerlijk diep penetreren; de schacht voelt voor haar stevig en geribbeld aan wat voor optimaal genot zorgt.

Hieronder voorbeelden van vibrerende strapons die je kunt kopen in onze winkel. Onderaan mijn artikel vind je alle artikelen. Ben je op zoek naar strap-ons ZONDER trilfunctie, kijk dan hier.

Grote vibrerende erectie-assistent
Vibrating Hollow Strap-On
Strap-on Vibrerende Holle Penisverlenger
Vibrerende strap on dildo

3. Voorbind penis vibrator kopen

Uit mijn artikel wordt duidelijk dat een strapon niet alleen door vrouwen maar ook in de holle variant perfect door mannen gedragen kan worden. Dat kan zijn ter oplossing van een te kleine of te slappe penis, maar zeker ook gewoon om haar extra te verwennen met een BIG PENIS. Vibrator Plaza verkoopt veel verschillende soorten voorbind dildo’s. Hieronder een overzicht van de voorbind penis vibrators die je kunt kopen. Wanneer je op het artikel klikt, ga je naar de winkel van VibratorPlaza.nl. Nu zit je op mijn weblog. In de shop kun je bestellen, maar vind je ook de bedrijfsinformatie van het inmiddels vertrouwde EDC-Internet BV, de eigenaar van VibratorPlaza.nl. Onderaan heb ik ook nog maar even voor het gemak de collectie gewone strap-ons zonder trilfunctie voor je neergezet.

Realistische Holle Strap-On Vibrator - Huidkleur
Vibrerende strap on dildo
Vibro-Strap on Easy Rider
Vibrating Hollow Strap-On
Black Strap-on Voorbind Dildo
Strap On Venus Penis pink
Grote vibrerende erectie-assistent
Vibrerende Strapless Strap-On
Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On
Dubbel Vibrerende Strap-on
Gigolina Strap-On Vibrator
Vibrerende Strapless Strap-On
Vibrerende Strap-On Duo
Ultimate Vibratie Voorbind Dildo set
Double Delight Strap-On
Royal Rider Strap-On Vibrator
Regal Rider Strap-On Vibrator
Power Pegger Dubbele Strap-On Vibrator - Huidkleur
Power Pegger Dubbele Strap-On Vibrator - Zwart
Pro Rider Strapless Strap-on Vibrator - Zwart
Slim Rider Strapless Strap-on Vibrator
Tri-Volver Strapless Strap-on
Opblaasbare Strapless Strap-on met Afstandsbediening

4. Gewone Voorbind dildo (zonder trilfunctie)

Hieronder een selectie van onze collectie gewone (massieve) en holle voorbindpenissen (zonder trilfunctie).

Silicone Pegging Set
Dual Density Ultraskyn Set
Dual Density Starter Set
Infiltrator Holle Voorbinddildo
Infiltrator II Holle Voorbinddildo
Drie Dubbele Voorbind Dildo - Paars
Dubbele Strap-On dildo
Zwart strap on harnas jarretel stijl
Holle strap on G-spot dildo met harnas
Anal Fantasy - The Pegger
Holle Strap-On Dubbel Dildo
›› Bekijk alle voorbind dildo’s

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.